Lynnderella Ruby Red Ruby och Change

Så, här kommer nu det första av de underbara lacken som jag nyss fick hem! Det var som sagt maken som fick välja det första lacket eftersom jag inte klarade av det, och det blev det röda glittret Ruby Red Ruby. Det består av rött glitter och skimmer i olika former i en svagt röd bas. Glittret är relativt sparsamt, så jag hade det över ett rött skimmerlack, BeYu 209. Jag hade bara ett lager av skimmerlacket eftersom jag trodde att Ruby Red Ruby skulle täcka bättre, men det hade nog varit bättre med två lager. Nu fick jag ta två lager av Ruby Red Ruby och peta runt det en del för att få det att täcka. Glittret var förstås som glitter brukar vara – rätt tjockt och lite småknepigt att få jämnt – men det var inte värre än andra glitterlack. Det var rätt ojämnt också, och även efter tre lager Seche Vite var det inte helt jämnt. Jag tror jag ska försöka lägga vantarna på Lynnderellas överlack Glitter Tamer, som ska vara bra på att jämna ut glitterlack.

Förresten hade jag också på lite av guldglittret Change på tipparna för att piffa till det lite till… Men mer om Change senare, jag har nämligen precis lackat om till det, så det kommer ett separat inlägg om det snart.

Jag gillade verkligen det här lacket! Det är en riktigt kaxig röd, inte ett dugg diskret! Och det glittrar som 17! 🙂

Annonser

Publicerat på april 30, 2012, i BeYu, Glitter, Lynnderella, Naglar i rött. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Fantastiskt fint! Jag gillar Ruby Red Ruby men den är knepig att få jämn.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: