Glitter!

Jag brukar ju inte visa bilder på mina inköp innan de har fastnat på naglarna, men den senaste veckans galenskap känner jag faktiskt ett visst behov av att dela med mig av. Den här veckan har jag fått hem inte mindre än 12 glitterlack! I tisdags kom tre Deborah Lippmann-lack, och igår nio efterlängtade Lynnderellalack! Det var kanske inte riktigt meningen att det skulle bli så många, men jag blev lite förvirrad av Llarowes system med önskelistor för beställningar av Lynnderella. Jag hade inte riktigt fattat att man skulle få alla lack på sin önskelista, så när jag fick en fakura på 13 lack blev jag lite förvånad. Det var lite dyrt, så jag lyckades rensa ut fyra lack, men klarade inte riktigt av att säga nej till fler.

För några veckor sedan lyckades jag också klicka hem två Pahlishlack från Etsy, så de får komma med i bunten bland allt annat glitter. Jag köper mest duokroma och glitterlack numera eftersom jag har de flesta nyanser av skimmer- och krämlack jag vill ha. (Jag har ju förstås inte alla färger som finns, men det är inte så stor vits att köpa lack jag inte skulle använda. Jag äger t ex fortfarande bara två rosa lack och känner mig helt nöjd med det.)

Hur som – lite bilder på vansinnet! Först hela bunten:

Sedan Pahlish:

Train Underwater och Sunlight Shooting Through Pine Trees

Deborah Lippmann:

Ruby Red Slippers, Boom Boom Pow och Across the Universe

Sedan alla Lynnderella:

Love, Lace and Lilacs, Shape Shifter och Mercurial

Mlle Violette de Bleu, Change och I can Afford it!

Very Pretty Vampire, Ruby Red Ruby och Chocolotta Love

Är de inte underbara!? Jag är helt förtjust! Jag kunde inte välja vilket jag först skulle ha på fingrarna, så jag lät maken välja. Det blev Ruby Red Ruby, så det kommer ni få se lite mer bilder på snart.

Fast man kan ju konstatera att alla inköp kanske egentligen inte är strikt talat nödvändiga. I den här batchen fick jag hem tre lack som var rätt lika varandra, om än inte dupes. Jag hade inte direkt behövt allihop:

Det är Pahlish Train Underwater till vänster, därefter Lynnderella Mlle Violette de Bleu och Deborah Lippmann Across the Universe. De är onekligen lika, om än inte identiska. Across the Universe har inget rosa eller lila glitter och är lite mörkare i basen. Mlle Violette de Bleu har större glitter än Train Underwater och ser också ut att inte ha något rosa glitter, vilket Train Underwater har, men det är inga enorma skillnader.

För den delen är Boom Boom Pow och Change inte så himla långt ifrån varandra, heller. Change är varmare i tonen och har hologlitter och glitter i olika färger, vilket inte Boom Boom Pow har. De är självklart inte dupes, men jag hade nog kunnat klara mig utan Boom Boom Pow, nu när jag har Change. Nåja, de är ju fina allihopa, hur som helst!

Publicerat på april 28, 2012, i Deborah Lippmann, Glitter, Lynnderella, Pahlish. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Vilken underbar glitterfest! Min ekonomi tillåter inga större lackinköp den här månaden dessvärre. Då är det extra roligt att njuta av andras shopping! 🙂 Ser fram emot att få se alla dessa på dina naglar.

  Gilla

 2. Åh, woooow! Underbart! Älskar inköpsbilder. 😀 Har samma ekonomiläge som Anne. Lyckades klämma in ett Zoya-inköp annars får det nog bli köpstopp resten av månaden. *sörjer*

  Gilla

 3. Vad kul att ni gillade det! Jag har alltid trott att folk inte borde vara så intresserade av vad jag har shoppat innan jag har sjyssta bilder på det. 🙂 Stackars er som har köpstopp, det är inte kul… Fast jag kanske egentligen borde införa det själv efter den här excessen!

  Gilla

 1. Ping: Lynnderella Mercurial « Nageldraken

 2. Ping: Nytt till samlingen! « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: