NfuOh 71 och Deborah Lippmann Boom Boom Pow

Efter att ha haft mest mörkt nagellack ett bra tag tyckte jag att det var dags att till slut testa NfuOh 71, som har stått på min otestade hylla sedan någon gång i somras. Jag köpte det ursprungligen för att matcha min brudklänning (som ju var grön med mönster i guld) då jag under en period hade någon slags konstig ide om att jag skulle ha diskreta naglar när jag gifte mig. Nu blev det inte fullt så diskreta naglar (det blev de här), så det här lacket blev aldrig använt.

Det är i alla fall ett trevligt lack. En guldig foil som slår lite svagt i grönt. Det är lite rinnigt i konsistensen, men täcker rätt bra för att vara så ljust. (Jag tror jag hade tre lager.) Som dekor blev det en rätt enkel variant – jag målade kanten av nageln i svart med ett nail art lack och gjorde en rad prickar med svart akrylfärg och ett prickverktyg. Jag får lite 80-talsvibbar av slutresultatet, men är hyggligt nöjd ändå. Det satt i alla fall i sådär fem dagar utan att bli överdrivet slitet.

Det matchade också Katla ganska bra, så hon får också vara med på ett hörn!

När jag hade haft det här i tre dagar så fick jag mitt paket med Deborah Lippmannlack från Nailmail, och bara för att testa hur det skulle bli och hur lacken var slängde jag på ett lager av guldglittret Boom Boom Pow (otroligt fånigt namn, för övrigt) över alltihopa. Jag är inte helt övertygad om att det var en bra ide, det blev lite oroligt. Men lacket var i alla fall bra att hålla på med och torkade fort. Jag tror inte man ska försöka sig på att använda det utan underkläder däremot, för glittret var ganska glest, men det är nog snyggt att ha ovanpå ett färgat lack. Eller fler lager ovanpå NfuOh 71, så man får det riktigt guldglittrigt! Det var faktiskt också förvånande slätt för att vara ett så grovt glitterlack, vilket är lite skumt med tanke på att Mermaid’s Dream, som min kollega hade igår, är superojämnt, fast det är mycket finare glitter i det. Hon hade haft tre lager överlack på och det var fortfarande klart knottrigt.

Publicerat på april 26, 2012, i Deborah Lippmann, Diverse nageldekor, Frihandsmålning, Glitter, Katla, Naglar i guld och gult, Nfu Oh. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Väldigt snyggt! Och vad bra det matchade söta Katla 😀

  Gilla

 2. Jag slängde på fyra lager överlack på Mermaid’s dream utan att det blev helt slätt. Sedan tröttnade jag.

  Fin manikyr och supersöt drake, men det vet du ju att jag tycker att hon är. 🙂

  Gilla

 3. Cactus: Tack, och visst var det en rätt fin matchning! Det tänkte jag faktiskt inte på förrän jag hade det på naglarna och stod och klappade henne.
  Mrs Data: Förstår att du tröttnade. Min kollega har inte heller fått det slätt, trots tre lager överlack, men hon gillar det visserligen ändå. Jag misstänker att folk helt enkelt är olika känsliga för knottriga naglar.
  Hehe, jag vet att du gillar Katla, och det gör mig glad! 🙂

  Gilla

 4. Jättesnygg manikyr! Och den matchade ju Katla riktigt bra också =)

  Gilla

 5. Det var snyggt matchat med Katla! ;D

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: