Kleancolor Metallic Purple med nitar

Det här lacket har stått extremt länge på min hylla för otestade lack, så det var verkligen dags att använda det. Kleancolor är sjukt billiga (köps på Beautyjoint för 1,75 dollar), men jag är inte jätteimpad av deras formula. Men man får ju vad man betalar för, så det är väl inget man egentligen ska klaga över. De har rätt bra konsistens och täcker bra (det här var helt ok på ett lager, men jag har två för säkerhets skull), men det blöder färg när man lägger på överlacket. Jag gillar inte att få mitt överlack missfärgat, så det är ett klart minus. Dessutom kan det förstöra en del nail art, eftersom lackets färg kan krypa in i överlacket även efter att det har torkat (vilket jag har skrivit om här). Just det här lacket ändrar dessutom finish när man lägger på överlacket. Utan överlack är det metalliskt, men med överlack blir det mer som ett vanligt skimmerlack. Det är visserligen väldigt snyggt i alla fall, men det är lite synd.

Nitarna var några nya dekaler från Kiss som jag köpte på Kicks i helge. De såg rätt coola ut i förpackningen, men jag är inte helt övertygad. Många av dem är lite för stora och ser lite klumpiga ut på nageln. De mindre nitarna är helt klart snyggast. Uppenbarligen behövdes också två lager överlack för att få dem att sitta kvar – jag hade bara ett och då trillade de av redan dagen efter. Jag försökte rädda det, men det var kört, så den här manikyren överlevde bara två dagar.

Annonser

Publicerat på april 23, 2012, i Diverse nageldekor, Kleancolor, Naglar i lila. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Metallic purple är på väg hem till mig. Lät min son välja ett par färger när jag beställde från Beautyjoint och det här blev ett av dom. Snygg färg och det blev riktigt bra med nitarna. Synd bara om det förstör flaskan med överlack, får tänka på det när jag ska applicera mitt.

  Gilla

 2. Snyggt! Jag även hur Metallic Purple ser ut utan överlack. På ett sätt kan det ju vara trevligt att få en annan look med överlack, men det är ju tråkigt om det blir missfärgat.

  Gilla

 3. Lackycorner: Ja, man får vara lite försiktig och kanske ha ett papper i närheten att dra av lite färg på innan man stoppar tillbaka penseln i överlacket. Det är ju ett otroligt pigmenterat lack, så det är kanske delvis därför det blöder en del. Men det är en himla fin färg, det är det.
  Roxcat: Kul att du gillade det! Du har en poäng angående flexibiliteten, men jag har tyvärr inte tålamod att inte använda överlack, så det blir inte så att jag går utan. Det är väl något som går igen lite i många av Kleancolors metalliclack, men det här är nog ett av de där det syns tydligast.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: