Årets första utflykt

I tisdags var det äntligen varmt nog för att låta Katla vara ute en liten stund. Det var verkligen uppskattat, hon såg mycket nöjd och glad ut där hon traskade runt i gräset på vår gård och käkade lite blommor. Fast mest försökte hon klättra i träd…

Jag ber om ursäkt för att videon är extremt skakig, vår videokamera är ny och jag har inte lärt mig att hantera den ordentligt ännu. Dessutom var jag ju tvungen att hålla koll på Katla så hon inte klättrade upp i trädet. Hon gav upp det här trädet eftersom jag stod och vaktade henne, det är faktiskt nästan som att hon förstod att jag sa åt henne (fast det gjorde hon nog inte). Det kan f ö tilläggas att det finns fler träd åt det hållet hon knallade iväg efter att jag hade varit i vägen för det som är med på filmen. Hon knatade fram och tillbaka mellan olika tallar efter ett tag, så då tog jag in henne. 🙂

Annonser

Publicerat på maj 5, 2012, i Katla. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Lackycorner

  Fin fina Katla! Kul att se henne in action 🙂

  Gilla

 2. Jag är glad att du uppskattar det! 🙂

  Gilla

 3. Katla är så söt! Och vilken fart hon har när hon knallar iväg! Jag älskar Katla-filmer!! Mer!

  Gilla

  • Ja, hon kan pinna på rätt bra när hon vill! Man får inte släppa henne med blicken när hon är ute, då skulle hon nog försvinna upp i en tall med ljusets hastighet!
   Ska se vad jag kan göra angående fler Katlafilmer! 🙂

   Gilla

 4. Hon är så fin 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: