Pahlish Sunlight Shooting Through Pine Trees och NfuOh 539

Jag lyckades hugga två Pahlishlack på Etsy för ett tag sedan, och det här blev det första jag testade (det andra står fortfarande och väntar). Det hamnade faktiskt på tårna – jag menar, vad gör man när fingrarna är upptagna? Det fick sitta på mina fötter hela semestern i Costa Rica och stå ut med saltvatten, kängor, barfotavandrande och allt möjligt. Åh, det här får mig verkligen att längta tillbaka så fruktansvärt mycket! Det var en underbar semester! Bröllopsresa faktiskt, om än något försenad eftersom vi gifte oss förra juni. Det var verkligen härligt att få gå i sommarkläder och sandaler och titta på supervacker regnskog och fota massor av udda och fina djur. Hm, kanske ska skriva ett litet inlägg om resan, även om det kanske inte passar på en nagelblogg…

Hur som helst – lacket då? Jo, det är ett jättefint lack! Det är tänkt till layering, så det är inte täckande. Det består av finkornigt guldglitter och -skimmer i en klar, eller möjligen mycket svagt guldfärgad bas. Inblandat finns också glitter i olika nyanser av guld, från blekt guld till nästan kopparrött, vilket ger det ett fint djup. Formulan kommer jag faktiskt inte ihåg såhär en och en halv månad senare. Jag hade det över det bruna krämlacket NfuOh 539 (som jag skrivit om här), och jag tror jag hade två lager av båda lacken.

Det blir lite semesterkänsla på bilderna. Jag kunde inte motstå att fota mina fötter i Atlanten…

…och i vår hotellpool i Sarapiqui… 🙂

Det blev några lite tydligare bilder tagna på balkongen på vårt hotell i Monteverde också.

Publicerat på maj 5, 2012, i Glitter, Naglar i brunt, Naglar i guld och gult, Nfu Oh, Pahlish, Pedikyr. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Lackycorner

    Snyggt lack tycker jag och nu får du mig verkligen att längta till semestern med härliga bilder!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: