Hits Mari Moon Cool

Det här är ett av lacken som fick vara på mina naglar i Costa Rica, fast inte så länge. Det höll inte särskilt bra, jag vill minnas att det chippade efter bara någon dag. Nu finns det väl i o f s en viss risk att det var den dagen då vi fastnade i en tropisk storm under en utflykt, så mina händer var rätt präktigt blöta. Sedan avslutades dagen på ett spa (som hade en riktig poolbar – alltså en bar som var nersänkt i poolen så man satt i vattnet och drack sina drinkar! :-)), så det blev rätt många blöta timmar, vilket säkert kan ha påverkat hållbarheten…

Jag hade i alla fall tre lager och formulan var väl normal. Har för mig att den var lite svårkontrollerad, men inte farligt. Det är ett väldigt tjusigt multikromatiskt lack som skiftar tydligt mellan guld, grönt och blått. Det är lite likt Ozotic 507, men grönare och med en betydligt tydligare blå skiftning. Det klarar sig också bra på egen hand och behöver inte läggas över ett svart krämlack.

Och så här blöt blir man av att hamna i ett tropiskt regnväder. Fast det var ganska kul! Jag hade ju regnkläder och hatt och det var ju inte det minsta kallt. Dessutom fick jag roa mig med att iaktta väldigt blöta amerikaner som hade gått på promenad i regnskogen utan regnkläder. Ja, jag är lite elak, men det var faktiskt lite roligt…. 😉 Dessutom var regnet väldigt dramatiskt och imponerande! Det verkligen studsade upp från marken!

Publicerat på maj 6, 2012, i Djur och natur, Duo- och multikromatiska lack, Hits, Naglar i grönt, Naglar i guld och gult. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Alla i kör: Det fiins inga dåliga väder – det finns bara dåliga kläder! *hepp* 😉

    Gilla

  1. Ping: Hits Mari Moon Dreamer « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: