Ozotic Pro Mish Mash 531

De här bilderna har legat och möglat i arkivet sedan någon gång i somras tror jag. Jag har liksom inte någonsin kommit fram till dem när jag har försökt beta av sånt jag inte har visat, men nu är det dags! Jag och min kollega Karin köpte tillsammans på oss Mish Mash-kollektionen, och det här är ett av hennes två lack som jag fick testa innan jag lämnade det vidare till henne. (Vi lånar lack ganska friskt av varandra – det är ett väldigt bra sätt att inte behöva köpa alla lack man är lite nyfiken på.) Det var rätt bra att jag inte köpte det själv, faktiskt, för jag var inte så förtjust i det. Det är lite för gammelrosa i tonen för att falla mig i smaken. Egentligen är det väl ett fint lack, men min allergi mot rosa gör att jag inte riktigt klarar av det.

Det är alltså både holografiskt och multikromatiskt. Grundfärgen är som sagt en dämpad brunrosa, men det skiftar i guld och nästan lite i grönt också. Holoeffekten är rätt stark, men försvinner lite i skugga. Då syns å andra sidan färgskiftningarna bättre. Jag bar det över ett svart krämlack för det är rätt skirt. Efter all den här tiden kommer jag inte ihåg något om formulan tyvärr.

Om ni vill se skillnaderna i färg mellan de olika Mish Mash-lacken så har jag gjort en jämförelse här.

Det var lite svårt att fånga alla färgskiftningar, så det blev många bilder. De första tre är tagna under min halogenlampa, de senare utomhus i olika grader av sol och skugga. Det blev också två filmer för att försöka visa på skiftningarna lite bättre.

Publicerat på maj 7, 2012, i Duo- och multikromatiska lack, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i rosa, Ozotic Pro. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Vackra bilder och video! JAg älskar det här lacket!

    Gilla

  2. Det är ju helt fantastiskt snyggt!!! Shit, vill ha.. NU!

    Gilla

  3. Ja, det är ett tjusigt lack, jag kan inse det objektivt även om jag inte kan förmå mig till att egentligen tycka om det. 🙂

    Gilla

  1. Ping: Ozotic Pro Mish Mash 532 « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: