Orly Rock Solid

Ännu ett arkivinlägg – jag tänkte försöka göra ett ryck och komma ikapp lite! Det här lacket bar jag i början av december, men var väl inte överförtjust i det. Orly Rock Solid är från Mineral FX-kollektionen, och jag hade hoppats på mer från det. Det är mörkgrått i botten och har spridda små hologlitter. I flaskan ser det urläckert ut, men det är inte så mycket av glittret som syns när det väl kommer på naglarna. Det är ett helt ok lack, men inte överväldigande. Jag dekorerade med några små strasstenar i silver AB (alltså lite regnbågsskiftande).


Annonser

Publicerat på maj 8, 2012, i Diverse nageldekor, Holografiska/prismatiska lack, Orly. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Lackycorner

    Jag tycker det här är ett riktigt fint lack. Visst ser det mer glittrigt ut i flaskan än vad det blir på nageln, men jag gillar det ändå.

    Gilla

    • Jo, det är fint, det är det. Jag hade nog bara hoppats på lite mer. Jag hade säkert tyckt bättre om det om jag inte hade sett det i flaskan innan jag fick det på naglarna.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: