BB Couture Grenade

Det här är faktiskt ett lack ur förrådet (inte ett av alla otestade som står och väntar på mig), men det användes för att matcha mina kläder jag hade på en fest igår. BB Couture Grenade kommer från deras ”for men”-kollektion, alltså nagellack särskilt tänkta för att passa män. Det känns lite småfånigt, måste jag säga. De män som vill ha nagellack kan väl ta vad som helst? Nåja, det är ett väldigt snyggt lack i alla fall. Mörkt olivgrönt med ett ganska diskret skimmer som mest är guldigt men också har inslag av alla möjliga andra färger. Det är jättetrevligt att lacka med och täckte alldeles utmärkt på två lager.

Det blir dock väldigt mörkt i lite sämre ljus, så det blev förstås lite dekor också, transparent nagelfolie i guldspetsmönster (från eBay, kommer inte ihåg vilken säljare). Det är en av mina favoriter i min foliesamling, jag tycker det blir rackarns snyggt. Och konstigt nog är det betydligt lättare att applicera än den svarta varianten av samma mönster som jag också har.

 

 

Publicerat på oktober 24, 2010, i BB Couture, Nagelfolie. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Tack! Det är en mycket tjusig folie!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: