China Glaze Ick-A-Bod-Y

Den här veckan är det givetvis halloweentema på mina naglar, och jag börjar med ett lack ut China Glaze’s halloweenkollektion: Ick-A-Bod-Y. Ett jättehärligt orange glitterlack med svart (eller möjligen mörkbrun) bas. Jag är allt lite kär i det – det är jätteglittrigt och har ett fint djup i färgen, naglarna nästan glöder… Det var lite knöggligt efter applikationen och krävde tre lager överlack för att bli jämnt.

Jag prövade China Glaze Fast Forward för första gången, annars kör jag jämt med Seche Vite. Jag tyckte det var ett bra överlack, det torkade nästan lika fort som SV, men var lite mindre tjockt och därmed lättare att lacka med. Det luktade rätt skumt, men inte så jag störde mig på det. (Det luktar ju sällan gott att måla naglarna i vilket fall.)

Glittret ville inte riktigt fastna på bild, men här är några bilder i olika ljus i alla fall!

Först inomhus under halogenskrivbordslampa:

 

Sedan utomhus i solljus (tro det eller ej!):

 

 

Och till sist utomhus i lite mer mulet väder. På de två första bilderna hade jag bara två lager överlack, det syns tyvärr att lacket inte var så jämnt.

 

 

Publicerat på oktober 26, 2010, i China Glaze, Glitter, Halloween, Naglar i orange och korall och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Snyggt! Detta hamnar på önskelistan… 🙂

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.