Halloweennaglar!

Jag är för närvarande i Skottland och hälsar på min kompis Lotta, och eftersom det är Halloween nu i helgen så måste jag ju fixa fina halloweenmanikyrer till oss båda!

Mina naglar blev lite mer sansade än Lottas (fast kanske en aning knasiga ändå), jag har det knallorangea Cetuem 48 med vattendekaler från eBay (säljare är aline288). Jag gillar resultatet, det är definitivt halloweenigt, men snyggt ändå. Cetuem 48 var ok att hålla på med, inte världens bästa formula och det hade en tendens att dra med sig lagren under om jag fipplade för mycket med det, men helt ok. Det täckte förvånande bra för att vara så ljust, jag har tre lager av det och det var rätt ok efter två, bara en aning ojämnt.

(Det ser lite rödare ut på bilden än det är i verkligheten tyvärr, det är mer orange än rött egentligen.)

Lotta gav mig fria händer med sina naglar, så då blev det ju lite knasigare förstås… Ena handen blev orange (också Cetuem 48) och andra svart (Orly Liquid Vinyl). På det gamla vattendekaler som jag har haft i en halv evighet (och inte har en aning om var jag har fått dem ifrån) och på den orangea tummen ett lika gammalt spindelklistermärke från IsaDora.

Och så för att ge lite halloweenstämning – de urtjusiga pumporna vi karvade ut igår:

Publicerat på oktober 29, 2010, i Cetuem, Dekaler, Halloween, Orly, Vattendekaler och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Häftigt! Letade efter något halloween-inspirerat nagel stickers men hittade inga, tänkte inte på att leta på internet… pinsamt nog 🙂

    Gilla

  2. Oh, det finns ju hur mycket som helst! Gå in på eBay, där kan du göra fynd!

    Gilla

  1. Ping: Utmaning! « Nageldraken

  2. Ping: Halloween « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: