Halloween

Man måste ju passa på när det är Halloween och ha lite temanaglar. I år kände jag däremot verkligen inte för några hysteriskt orangea naglar med plottriga små vattendekaler på (som jag har haft förut), utan jag ville ha något mer stilrent. Jag hittade några trevliga vattendekaler med spindelnät som jag köpte på eBay förra året (jag har visat dem tidigare här), och kom på att de nog skulle passa bra över silver. För att inte få det för tråkigt ville jag ha lite svartnade kanter på naglarna, så det lite ser ut som att det är skugga i hörnen. Jag vet inte hur bra jag fick till det, men lite roligare än naglar helt i silver blev det allt. Jag började alltså med svarta krämlacket Camelot från A-England och målade silvriga Sterling Silver från L.A.Girl på mitten av nageln. För att få kanten suddigare svampade jag över den med Sterling Silver också. Det hade nog varit bättre att svampa allt silver, för nu blev det lite för jämnt och lite för långt ut åt sidorna, men det duger som ett första försök. Som vanligt målade jag naglarna på natten efter att jag egentligen borde ha gått och lagt mig, så det blev lösningen som jag trodde skulle gå fortast.

Dekalerna var extremt trevliga att hålla på med. Lossnade direkt från bakgrunden, höll ihop bra, fastnade med en gång utan att spreta. Tyvärr hittar jag dem inte igen hos samma säljare, men jag har sett att andra säljare har dekaler som ser likadana ut, så jag ska nog köpa fler från någon annan.

I wanted to do a different, more stylish attempt at Halloween nails this year and ended up with this. The water decals are from eBay and were extremely nice to work with. To make the nail look a little shadowed at the edges I started off with a coat of the black creme A-England Camelot and then painted L.A. Girl Metal Sterling Silver in the middle of the nail. I sponged on Sterling Silver on the edges to make them more faded. It would probably have looked better if I had sponged all of the silver parts, but this is good enough for a first attempt.

Publicerat på november 2, 2012, i A-England, Diverse nageldekor, Halloween, L.A. Girl, Naglar i silver, Vattendekaler och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 11 kommentarer.

 1. Snygg färgkombo och jag gillade verkligen placeringen av spindelnäten 🙂

  Gilla

 2. Vilken snygg manikyr! De dekalerna skulle jag gärna vilja lägga tassarna på också =)

  Gilla

 3. Denna var riktigt riktigt snygg! Extra kul med en halloweenmani som inte skriker oranget:)

  Gilla

 4. Lackycorner: Ja, spindelnät måste ju vara i hörnen, det är där de bor! 🙂
  Roxcat: Sök på ”spider water decal” på eBay så hittar du nog några liknande. Jag kan ha lagt till ”nail art” i sökningen också eventuellt.
  Lela: Visst är det skönt att få lite omväxling till alla klatchiga halloweennaglar ibland? Det går ju att få det lite skräckigt ändå. 🙂

  Gilla

 5. Fixat nattetid eller inte.. 😉 Blev hur snyggt som helst tycker jag!

  Med vänlig hälsning
  /Eva

  Gilla

 6. Mycket snyggt!

  Gilla

 7. Den stora spindeln saknar ett par ben alltså. Annars var det mycket tjusigt 🙂

  Gilla

 1. Ping: Nail Art Sunday: Stegvis jellymanikyr | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: