Gratislack!

Det här känns rätt bisarrt, men jag har faktiskt fått två lack från Orlys Flash Glam FX-kollektion att recensera! Att min lilla blogg är värd sån uppmärksamhet känns rätt coolt! Jag fick ett mail för några dagar sedan om att jag skulle få ett litet paket med glitterlack och har väntat otåligt sedan dess. Idag kom det med posten (i en fin bubbelplastpåse i guld :-)) och innehöll Monster Mash och Too Fab. De ser väldigt fina ut och särskilt Monster Mash verkar jätteläckert. På promobilderna syntes det inte riktigt, men det är faktiskt prismatiskt, knallgrönt glitter! Inte diskret någonstans! Too Fab är väl ett mer vanligt guldglitter, fast lite mer brunguldigt än gulguldigt. Jag ska nog lägga det över ett brunt lack, jag tror det kan vara snyggt. På egen hand blir det nog lite enformigt.

Det blir nog test av Monster Mash inom de närmaste dagarna. Mitt halloweenlack är fortfarande i rätt gott skick så det bär lite emot att ta bort det.

I have gotten two polishes for review! It feels strange that my little blog should get that kind of attention, but really nice! I got Monster Mash and Too Fab from Orly’s Flash Glam FX collection. I am especially happy to get Monster Mash, it looks wonderfully sparkly, and the green glitter is actually prismatic, something I didn’t notice in the promo pictures. Too Fab is more of a regular gold glitter, but a little more brown toned than the ones I had before.

Publicerat på november 3, 2012, i Orly. Bokmärk permalänken. 12 kommentarer.

 1. Vilken lyx! Jag har inte fått något från Glam fx. Jag har köpt några dock, fyra tror jag, och ett av dem är Monster Mash.

  Gilla

 2. Vad roligt! Visst är det kul när man får veta att man gjort ett intryck ute i etern 🙂

  Gilla

 3. Oh vad avis man bli, det gröna var verkligen superläckert kan knappt vänta för o se vad du ska göra med det 😀

  Gilla

 4. Helga: Ja, jättekul! 🙂

  Sminkan: Det känns verkligen lyxigt, och särskilt att jag fick lacket jag var mest sugen på i kollektionen!

  Cactus: Precis! Man sitter på sin kammare och påtar lite med sin blogg och så visar det sig att det t o m är någon som ser att den finns! Det är lite stort.

  daPerley: Jag tror att jag kommer att börja med att bara dra på det på hela nageln utan nail art och se hur det ser ut heltäckande. Jag förväntar mig en glitterfest! Men det är säkert snyggt till nail art också, det kommer så småningom! (Eller… nu börjar jag få ideer, det kanske blir nail art ändå. ;-))

  Gilla

 5. Hehe, mycke vill jag se, får skicka över egna idé listan i värsta fall 0:-)

  Gilla

 6. Såå kul 🙂
  Jag är nyfiken på att se hur det guldiga ser ut 🙂

  Gilla

 7. De ser riktigt fina ut!

  Gilla

 8. Grattis, vad roligt:) *inte alls lite avundsjuk:)*

  Gilla

 9. daPerley: Jag tycker du ska göra dina ideer på dina egna naglar, det blir ju roligare att se! Fast har du önskemål så får du förstås gärna komma med dem, så får jag se vad jag kan göra.
  Linda: Jag ska se till att testa det snart så du får se!
  Roxcat: Det är de också – i alla fall det gröna som jag har på naglarna nu. Jag ska försöka hitta lite sol att fota det i imorgon så jag kan visa det för er också.
  Sarah: Jag förstår, jag har varit grymt avis själv när andra har fått lack att recensera. Trodde väl aldrig att det skulle hända mig!
  Lela: Tack! 🙂

  Gilla

 1. Ping: Orly Monster Mash « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: