Orlys julkollektion: Naughty Or Nice

Jag har fått lite förhandsinformation om årets julkollektion från Orly som jag tänkte dela med mig av. Kollektionen heter Naughty or Nice och består av sex lack.

Devil May Care:

Miss Conduct:

Halo:

Unlawful:

Angel Eyes:

Torrid:

Med undantag för det blåa Angel Eyes känns det som en ganska klassisk julkollektion, men med några fina lack. Angel Eyes skulle kunna ha lite prismatiskt glitter i sig, tror jag, och det kan nog vara riktigt skojigt i så fall. Halo ser ut att vara en blandning av glitter i silver och guld och det ser också trevligt ut. Det röda glittret Devil May Care kan nog passa bra till jul, det är ju präktigt julrött i alla fall. De andra är jag inte direkt omedelbart sugen på. Rosa är ju inte min grej, rött krämlack känns lite tråkigt och även om Torrid ser ut som ett fint rött skimmerlack så är det ju knappast unikt. Jag har nog minst ett lack i i princip samma nyans redan. Men i alla fall de tre förstnämnda lacken kan nog tänkas hitta hem till mig så småningom.

Vad tycker ni? Blir ni sugna?

I have gotten some pictures of Orly’s Christmas collection Naughty or Nice. With the exception of the blue glitter Angel Eyes, it more or less looks like a classic Christmas collection, but with some rather nice polishes in it. I think Angel Eyes, Halo and Devil May Care looks quite interesting, but I might skip the other three. What to you think?

Publicerat på november 3, 2012, i Orly. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

  1. Kanske lite sugen… Mer eller mindre precis fått upp ögonen för Orly så det är fortfarande outforskad mark där. Men många av deras glitterlacker ser ljuvliga ut:)

    Gilla

  1. Ping: Paket! « Nageldraken

  2. Ping: Orly Halo « Nageldraken

  3. Ping: Orly Unlawful « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: