Orly Halo

Urkas, jag har gått och blivit sjuk igen – det var bara några veckor sedan jag blev av med min senaste förkylning och nu ligger jag i en orkeslös hög i soffan och tycker synd om mig själv. Men nåja, det är inte vinterkräksjuka i alla fall, så det kunde ha varit värre. Dessutom har min snälle make skämt bort mig med glass och mitt favoritgodis (och så tycker han väldigt synd om mig), vilket ju är lite mysigt. Men det innebär att jag inte orkar fixa något bidrag till Lelas Nail Art Sunday imorgon, tyvärr, vilket är lite tråkigt.
Jag kan i alla fall visa bilder på ett av lacken jag har fått att recensera från Orlys julkollektion Naughty or Nice. Halo är ett lite udda glitter eftersom det är en blandning av silver och guld. I flaskan och på bilderna såg det ut att vara en kall guldton, men på naglarna ser det nästan mer silvrigt ut. Vid en närmare titt tror jag att det är så att det består av små glitter i guld och lite större i silver, och på nageln sjunker guldglittren till botten så silverglittren tar över mer. Jag gillar det! Eftersom glittren är rätt små var det hyggligt att lacka med, och det gick att få ut glittren ganska jämnt genom att måla som vanligt. Det blev ingen osamarbetsvillig glitterblobb som man måste peta runt på nageln. Det är också så tätt med glitter att det var helt opakt på tre lager. Ska man inte ta närbilder på det kan det säkert räcka med två. Det får en ganska ojämn yta, men inte katastrofal. Jag har två lager Seche Vite på bilderna och då är det nästan helt slätt. Hållbarheten är bra, jag har nu burit det i två-tre dagar och det syns inte alls.

Den första bilden är tagen under skrivbordslampan och där framträder guldtonerna i lacket. De sista är tagna utomhus i kallt ljus, så lacket ser er silvrigt ut. Det är ju rätt hopplöst att hitta bra fotoljus så här års…

Halo from Orlys Christmas collection Naughty or Nice, is a glitter that consists of small gold glitters and slightly larger silver glitters in a clear base. The mixture of gold and silver makes it look different depending on the lighting. I like it! The formula was quite ok for a glitter polish. It was possible to get the glitters evenly distributed on the nails and it was opaque in three coats.

Publicerat på november 24, 2012, i Glitter, Naglar i guld och gult, Orly. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

  1. Väldigt, väldigt snyggt. Det här gillar jag verkligen.

    Gilla

  2. Åhhhhh glittrigt och fint 🙂 Älskart!

    Gilla

  3. Anna-Cee och Honi: Ja, det är jättefint! Jag gillar det verkligen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: