Layla Coffee Love

De här bilderna har legat i arkivet ett tag, men det passar ju bra att visa dem strax efter Glitter Gal Belgian Chocolate. Det här ska ju också föreställa att vara brunt, men jag kan inte riktigt hålla med. I mina ögon ser det mest lila ut. Förutom att det hade varit roligare om det var mer rent brunt så är det ett riktigt vackert lack! Holoeffekten är riktigt maffig, och det bjuder på regnbågar även inomhus och i dåligt ljus. De här bilderna är tagna utomhus i halvmulet väder och vid min skrivbordslampa – jag kan föreställa mig att det är sjukt vackert i stark sol!

Det var lätt att lacka med, men jag använde förstås NfuOh Aqua Base som underlack, och det hjälper verkligen mot s k holosjuka (att lacket drar med sig lagren under och bildar kala fläckar). Två lager räckte för att få det opakt. Tyvärr blev det fort slitet, trots att jag hade överlack på, och jag hade rejäl tipwear redan efter ett knappt dygn. Inte lika illa som Cloudy Violet var på mig, men inte direkt imponerande.

Layla Coffee Love is supposed to be brown, but to my eyes it looks mor purple. Well, apart from that it is a very beautiful polish. The holoeffect is really strong and there are visible rainbows even inside and in poor lighting. 

When using NfuOh Aqua Base as base coat, it went on without a problem and was opaque in two coats. Sadly enough, I got some major tip wear already ater a day’s wear. Not as bad as Cloudy Violet, but still significant.

Publicerat på november 25, 2012, i Holografiska/prismatiska lack, Layla, Naglar i brunt, Naglar i lila. Bokmärk permalänken. 9 kommentarer.

 1. Tycker egentligen också att det ser himla lila ut, men det är fint 🙂

  Gilla

 2. Jag tycker det är fint! 🙂

  Gilla

 3. Väldigt fint. Jag håller med om att det ser mer lila än brunt ut. Fina regnbågar dessutom!

  Gilla

 4. Jo, inte är det särskilt brunt, tycker jag, men det är fint ändå! Fast nog hade det varit kul om det verkligen var brunt, det finns ju så många lila holos.

  Gilla

 5. Brunt var det kanske inte men det är lika fint ändå.

  Gilla

 6. jaag skullr inte dricka ett kaffe med den här färgen. men det är fint.

  Gilla

 7. hoppsan… är inte full, hade katthjälp vid tangentbordet…

  Gilla

 8. Lela: Jo, fint är det, men jag tycker det hade varit finare om det var brunt!

  Sminkan: Det är inte lätt när djuren hjälper till! 🙂 Katla knallade över fjärrkontrollen tll tv:n häromdagen och lyckades få fram några inställningar som jag aldrig hade sett förut.
  Och det skulle onekligen vara väldigt suspekt om en kaffe hade den här färgen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: