Glitter Gal Belgian Chocolate

Wohoo, jag har faktiskt lyckats med att få till ett inlägg till Skimmerskuggans holofredag! Visserligen enbart för att jag kan tidsinställa det (det är måndag när jag skriver det här), men ändå. Jag är inte jordens största holofanatiker och brukar lyckas antingen vara för upptagen eller för slö på fredagar för att få till något bloggande. (Mina fredagar karaktäriseras ofta av ett gott rödvin, en i bästa fall bra film och en skön soffa.)

I alla fall, anledningen till att jag inte är någon enorm holofanatiker är att jag tycker att de ofta är så mesiga i färgerna. Som en del av er kanske har uppfattat är jag dels förtjust i mörka färger och dels allergisk mot rosa. Därför blev jag väldigt glad när jag såg att Glitter Gal faktiskt har gjort ett riktigt mörkbrunt hololack! Nu är det en väldigt rödtonad brun, men det är ändå en varm och fin färg och även när jag är inomhus och inte får några regnbågar så gillar jag att ha den här färgen på naglarna. (En annan anledning till att jag inte är så såld på holo är ju att de oftast inte är så roliga om man inte är i solen, vilket jag oftast inte är så många timmar om dagarna.)

Det  var helt ok att måla med och täckte på två lager (jag hade Nfu Oh Aqua Base som bas, och då har jag aldrig några problem med holosjuka). Det blev fint och blankt och hade fina regnbågar, som jag tyvärr hade för lite sol för att locka fram ordentligt. Den första bilden är tagen i normalt dagsljus på mitt arbetsrum, de andra är tagna under min skrivlampa och där fick jag lite regnbågar att fota. Jag tror att det här blir jättefint att ha i solen någon gång närmare sommaren.

Till sist en lite suddig bild för att visa regnbågarna:

I’m not normally the world’s biggest holo fanatic, but I really like this one! Most holo polishes are too light for my taste, and since the beautiful rainbows generally hide in the indoor lighting where I spend most of the day, I get a little disappointed by how they look most of the time even though they are beautiful once the sun hits them. This reddish brown is a colour I really like even when it s not showing any rainbows. The holo effect is quite good in this one, though, and are even slightly visible indoors.

It was really nice to paint with when using Nfu Oh Aqua Base as a base coat,  and it was opaque in two coats.

Publicerat på november 23, 2012, i Glitter Gal, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i brunt. Bokmärk permalänken. 9 kommentarer.

 1. Det här tycker jag är supersnyggt och jag brukar inte gilla bruna lack! Tycker till och med det är så fint så jag beställt en alldeles egen flaska 🙂

  Gilla

 2. Vad snyggt det här var! Det är ju inte helt vanligt med mörkbruna hololack direkt.

  Gilla

 3. Jag som älskar bruna lack tyckte det här var ett underbart lack!! Skitsnyggt helt enkelt!! 🙂

  Gilla

 4. Lackycorner: Det är verkligen ett jättefint lack, du kommer säkert att gilla det!

  Roxcat: Jag har faktiskt inte sett något annat mörkbrunt hololack, så jag tror att det här är unikt. Jag förstår inte varför det inte finns fler!

  Ann-Sofie: Ja, jag håller med dig!

  Gilla

 5. Superfint! Det borde verkligen göras fler mörka hololack…

  Gilla

 6. Mycket snyggt! Jag gillar mörk holo!

  Gilla

 7. Det är verkligen otroligt snyggt! jag gillade det här och jag är ändå inte så förtjust i brunt. Bar mitt med glädje!

  Gilla

 8. Jenny: Japp, jag håller helt med om det!

  Kerstin: Mörk holo är jättesnyggt!

  Sminkan: Ja, det här är lite av en favorit bland mina holos!

  Gilla

 1. Ping: Layla Coffee Love « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: