Lynnderella Shape Shifter

Eftersom Lynnderella har börjat sälja sina lack asdyrt på eBay så kommer jag inte köpa några fler, men jag har faktiskt ett par som jag inte har testat kvar. De är så dryga att ta bort att jag har dragit mig för att använda dem trots att de är rätt läckra. Shape Shifter har potential att bli en helt bisarr glitterbomb och jag var faktiskt inte på humör för discokulenaglar när jag testade det här, så det blev en glittergradient över svarta A-England Camelot. Jag måste säga att jag verkligen gillar den här varianten. Det blir glittrigt men ändå lite mer stilrent. (Dessutom trivs jag alltid i svarta naglar.) Shape Shifter består av prismatiska silverglitter i alla tänkbara former i en klar bas. Det är rätt tjockt och skulle nog knappast vara särskilt roligt att försöka få opakt på egen hand. Det skulle nog krävas rätt mycket överlack för att få det hyggligt slätt också. Även när jag bara hade en gradient som här behövdes två lager Seche Vite för att få det slätt.

Vänster hand, som fångade upp några udda glitter i form av en blomma och månskära. Det är roligt med ett glitterlack där man kan fiska upp lite allt möjligt ur flaskan!

 

I still have a few untried Lynnderella polishes left to show you, but I will not buy any more now that the only way to get them is by buying them for outrageous prices on eBay. Shape Shifter consists of silver holographic glitter in all possible shapes in a clear base. I did a glitter gradient over the black creme A-England Camelot, and I really like the result.

Publicerat på november 22, 2012, i A-England, Diverse nageldekor, Glitter, Lynnderella, Naglar i svart. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Jag använder också mina Lynnderella för gradients rätt ofta. Att de slukar överlack är största problemet enligt mig. Tills sist blir det gärna bubblor eller för tjockt med lack och jag blir irriterad. Men det är vackra lack om man får dem att funka. Det här var himla fint.

  Gilla

 2. Väldigt, väldigt fint. Äger dock inget Lynnderella. Det här kanske skulle vara något att skaffa.

  Gilla

 3. Sminkan: Ja, jag är lite också ambivalent till mina Lynnderellalack. Jag gillar inte att de lätt blir så tjockt och att de slukar överlack, men de är roliga när man får till det.

  Emma: Jo, det är ett väldigt fint lack, men de kostar minst 23 dollar på eBay numera, så jag tycker inte de är värda priset. Det finns liknande lack som är mer prisvärda hos andra indiemärken. Om jag var du skulle jag leta rätt på ett billigare alternativ istället.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: