Nagelfolie: Jasper

Lite mer nagelfolie! Jag har som sagt fått hem några nya folier från No1 Nail Art Shop och är lite less på vanliga lack, så det är läge för folie helt enkelt. Det här är Jasper, som är brunmarmorerat på en kall guldig bakgrund. Även den här folien var väldigt samarbetsvillig och fäste hur snällt som helst i limmet. Det är fint och blankt och jag gillar det!

Inte för att det syns, men jag har lackat det över ett lager av mörkbruna Color Club Nothing But Truffle. Som överlack körde jag först ett lager av Konads överlack som fick torka helt för att undvika att skrynkla ihop folien, och sedan ett lager Seche Vite. Det har hållit riktigt bra, så uppenbarligen räcker inte Konads lack för att få lacket att sitta kvar.

Another foil manicure, this time with a brown/gold marbled foil called Jasper from No1 Nail Art Store. It is very shiny and pretty and I like it! This foil was also very nice to apply. Not that it shows, but I applied it over one coat of the dark brown Color Club Nothing But Truffle. As top coat I had first one coat of the Konad top coat to avoid having Seche Vite wrinkling the foil, let it dry and then followed it with one coat of Seche Vite.

Publicerat på november 21, 2012, i Nagelfolie, Naglar i brunt, Naglar i guld och gult. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

  1. Med den marmoreringen ser det lite ut som päls, cool 🙂

    Gilla

  2. Mycket tjusigt!

    Gilla

  3. Såååå snyggt att jag nästan smäller av!!! 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: