Paket!

Jag har fått ett till paket med lack att recensera! Den här gången fick jag två lack från Orlys julkollektion Naughty or Nice, det röda krämlacket Unlawful och glitterlacket Halo. Halo var det lack från kollektionen som jag var mest sugen på, så det var särskilt kul att få det! Det ser ut att bestå av blandat glitter i silver och guld och att döma av hur tätt det var när jag swatchade upp det på en sticka så kan det nog täcka på egen hand. Unlawful är ett riktigt lysande rött krämlack, ganska orange i tonen och liksom lite… porrigt… På ett roligt sätt alltså, jag gillar färgen! Jag får väl se hur jag trivs med det på fingrarna.
Vad tycker ni om dem? Vilket tycker ni att jag ska testa först?

Paketet – vilket även innehöll en chokladbit, trevligt nog!

I have recieved another couple of polishes for review, this time it was from Orly’s Christmas collection Naughty or Nice. I got the bright orangey red creme Unlawful and the silver/gold glitter Halo. I really wanted to try Halo, so I was especially happy to get that, but Unlawful looks quite nice, too!

Publicerat på november 20, 2012, i Orly. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Åh så juliga och fina färger!! Ser fram emot att se swatches på dessa! 🙂

  Gilla

 2. Dom borde bli fina tillsammans tycker jag!

  Gilla

 3. Ann Sofie: Ja, definitivt juliga! Mycket passande i en julkollektion.

  Lackycorner: Det tror jag också, ska nog helt klart prova dem tillsammans. Fast Halo kan nog vara väldigt snygg på egen hand också, tror jag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: