Dandy Nails Grave Robber

Det här blev ingen favorit. I flaskan ser det rätt coolt ut, det består av oregelbundna glitter i orange och grått i en klar bas, men det var inget kul att lacka med. Det var nästan omöjligt att få jämnt på nageln och det slukade överlack i groteska kvantiteter. Förmodligen hade det varit en mycket bättre ide att lägga det här ovanpå ett annat lack, det var ingen höjdare att försöka få det att täcka på egen hand. På bilderna hade jag två lager där jag snarare har petat runt en blobb av lack än lackat och som ni ser täckte det inte ordentligt. Det var också en pest att ta bort, glittren satt fast även efter 8 minuter med folie och krävde massor av gnuggande.

This was no favourite. It looks nice in the bottle – orange and grey irregular glitter in a clear base – but the formula was not really cooperating. The glitters was very difficult to distribute evenly and it was impossible to get an even surface even after three coats of  Seche Vite. It also was a PITA to remove. This is definitely a polish that works best for layering. I have two coats in these pictures, and as you can see I could have used a third.

Publicerat på november 19, 2012, i Dandy Nails, Glitter, Naglar i orange och korall. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Nej, det här var inte ett lack i min smak.

  Gilla

 2. Inget för mig heller tyvärr. Men jag kan nånstans förstå att en del tycker det är häftigt.

  Gilla

 3. Nej, det var ingen höjdare. Det blev lite för rörigt.

  Gilla

 4. Måste nog erkänna att det inte var något för mig heller.. =/

  Gilla

 5. Oj, ser ut lite som trassig aluminiumfolie, fast i andra färger… Vet inte om jag tyckte det var så snyggt, men lite rolig effekt ändå 🙂

  Gilla

  • Ja, det är lite udda med det extremt oregelbundna och liksom ”vassa” glittret, men det blev inte så bra på nageln. Jag ska nog göra ett försök att lägga bara ett lager över ett annat lack, jag misstänker att det skulle kunna se bättre ut.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: