Nagelfolie i guld

Jag har nyss fått hem några nya nagelfolier från No 1 Nail Art Shop på eBay, däribland den här lite spräckliga guldfolien. Som basfärg hade jag tre-fyra lager Kicks Brownish Bazar (det var väldigt skirt, men annars bra att lacka med), som färgmässigt matchade de mörkare partierna av folien perfekt. Det är alltid bra att ha en matchande lack under så det inte märks så mycket om inte folien fäster överallt. Folien var väldigt trevlig att jobba med, vilket faktiskt gäller för alla folier jag har köpt från No 1 Nail Art Shop. Det blev också seriöst blingigt, verkligen som att ha riktigt guld på naglarna! Att ha Seche Vite direkt på folie brukar vara en dålig ide eftersom det lätt skrynklar ihop den. Den här gången hade jag istället ett överlack från Konad, som är bra eftersom det dessutom inte smetar ut färgen i folien. Det torkade faktiskt rätt fort, så jag hade inget annat överlack första dygnet, men tyvärr skyddade det sämre än Seche och folien blev ganska sliten fort.

Jag gillade verkligen det här, det är lite som den där guldminxen som var så poppis för ett par år sedan, men folie är mycket slätare och trevligare att ha på naglarna än minx.

… och så lyckades jag få till ett inslag till Lelas Nail Art Sunday också! 🙂

Mönstret i folien syntes bättre i lite skugga eftersom det blänkte så enormt i direkt ljus.

En bild i mulet utomhusljus.

Today I’m wearing a nail art foil manicure with a golden speckled foil from No 1 Nail Art Shop on eBay over Kicks Brownish Bazar. It was a very nice foil to work with, as all foils from No 1 Nail Art Shop. It was very reflective, I actually can see myself in some of these pictures.

Publicerat på november 18, 2012, i Kicks, Nagelfolie, Naglar i guld och gult. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

  1. Riktigt snyggt. Blir riktigt sugen på att testa det här!

    Gilla

  2. Det ser jättetjusigt ut!

    Gilla

  3. Lela och Roxcat: Tack, jag gillade det! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: