Kicks Brownish Bazar och blommig folie

Jag var och hälsade på Lotta i Skottland igen härom veckan, och då fick hon givetvis naglarna fixade också – det har väl blivit lite av en tradition. Hon valde en blommig transparent nagelfolie över Kicks Brownish Bazar. Det är det enda Kickslacket jag har, och jag tyckte det var helt ok. Lite skirt, jag hade tre lager på henne och det var väl på gränsen till att ett till hade kunnat behövas. Om det inte hade varit för att jag skulle täcka det med folie så hade det nog blivit fyra lager. Formulan var annars helt ok.

Folien var snäll och lättarbetad. Jag kommer inte längre ihåg var jag har fått den ifrån, men det var någonstans på eBay. Det blev inte helt perfekt applicerat, men det skyller jag nog snarare på mängden vin och cider i manikyristen än på några bristande egenskaper hos folien. (Hm, undrar hur det kan komma sig att jag nästan alltid är lite på lyset när jag fixar Lottas naglar… ;-))

Jag tycker i alla fall att det blev rätt fint!

I visited my friend Lotta in Scotland again last week and of course I had to do her nails – it has become something of a tradition. She chose a transparent flowery nail art foil (from eBay) over Kicks Brownish Bazar. It is the only Kicks polish I have, and it was alright. A little sheer. This is three coats and it would have taken four if I hadn’t planned to cover it with a foil. It had a nice formula otherwise. The foil was nice and cooperative, and I quite like the end result!

Publicerat på oktober 31, 2011, i Kicks, Nagelfolie. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

  1. Och mycket beröm rönte de också…. som vanligt efter att ha blivit omhuldade av dig 🙂

    Gilla

  1. Ping: Nagelfolie i guld « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: