China Glaze Ghoulish Glow över China Glaze Snow

Nu är det ju faktiskt Halloween idag, så då kan jag ju klämma ur mig en halloweenig post också. Jag har en massa manikyrer som jag inte har hunnit visa eftersom jag har jobbat för mycket och åkt till Skottland, så den här är egentligen rätt gammal. Jag borde för den delen egentligen jobba nu också – jag har en hel bunt tentor att rätta – men jag ägnar mig år prokrastineringens ädla konst…

Hur som helst: Ghoulish Glow är ett självlysande överlack, och det lockar verkligen fram 12-åringen i mig! Egentligen är det lite meningslöst – för att det ska synas att det lyser måste det nämligen vara helt mörkt, och hur ofta är det det när man är bland folk? Så det är bara jag som har roligt åt det här, men å andra sidan har väldigt roligt åt det! Det är helt fascinerande att se hur ens fingrar lyser i mörkret när man ska sova. En aning distraherande och inte helt bra för nattsömnen heller. (Det är för kul att titta på naglarna.)

Det lyser faktiskt riktigt ordentligt, även om det inte syns så bra på bilderna. Min kamera ville inte alls ta några bilder, den tyckte inte den fick in något ljus alls. Jag tror däremot att det är en bra ide att ha det över vitt, annars syns det nog inte så värst bra. Jag testade det över ett mörkare lack på papper, och det blev mycket sämre effekt. Jag hade det över China Glaze Snow, från förra årets julkollektion. Ett helt ok vitt krämlack som jag har tre lager av på bilderna. Sedan två lager Ghoulish Glow över det.

Dekoren är målad på fri hand med nail art penna och sedan tryckte jag dit några strasstenar. Tyvärr blev det superbubbligt, jag vet inte riktigt vad som hände. Kanske var mitt Seche Vite för tjockt.

Since it’s Halloween I think I ought to show a halloweeney manicure. This is really a few weeks old, but I have not gotten around to posting it yet. It is two coats of Ghoulish Glow over three coats of Snow. The black stripe is painted by hand with a nail art polish and then I just added some rhinestones. It glows a lot more than my camera wanted to show, and is very funny to look at! It brings out the 12-year-old in me. Unfortunately the glow only shows if it is totally dark, so there are not that many times when other people can see it. But I have a lot of fun looking at my nails, so it is still worth it!

Publicerat på oktober 31, 2011, i China Glaze, Diverse nageldekor, Halloween, Naglar i vitt och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Mycket läckert

    Gilla

  2. GitD är så coolt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: