Orly Flash Glam FX

Nu är jag väl lite sen på tåget här, men jag fick ett sånt där riktat reklammail om Orlys nya glitterkollektion Flash Glam FX och blev lite nyfiken. Jag är ju rätt svag för glitter och på den första bilden jag fick såg det ut att finnas en del finingar i den här kollektionen. Det är 22 lack i kollektionen, så det finns ju att välja på.

Lacken har redan släppts och en snabb googling ger att några bloggare redan har swatchat dem, men tja… Man kan ju inte vara först med allt. (Inte för att jag någonsin varit först med något. ;-)) Jag kommer nog i alla fall att skaffa mig några av dessa, och några favorittippade är:

Monster Mash – Knallgrönt glitter kan ju aldrig bli fel! Dessutom tror jag inte att jag har den här gulgröna, nästan neoniga nyansen av grönt glitter tidigare.

It’s a Meteor – Jag vet inte om jag egentligen tycker att det här är snyggt, men det är ju i alla fall ordentligt udda. Kan tänka mig att man skulle kunna använda det till rätt rolig nail art.

RIP – Alltså, jag har ju säkert inget svart lack med orange glitter tidigare. Eller… Hur som helst behöver jag nog det här också!

Sashay My Way – mmmm…. guldglitterbomb! 🙂

Mermaid Tale – Jag har ju drösvis med blågröna glitter, men det här ser ut att vara mer grönt än blått och det är lite knalligare och ljusare än de jag har. Det känns ganska unikt och kul. Tror jag skulle gilla att ha det här på tassarna!

Vad tycker ni andra om kollektionen, verkar den vara något? Eller är det bara jag som blir lite till mig av glitter? 😉 Jag kanske är så sent ute att alla andra redan har hunnit testa lacken…

Orly Flash Glam FX is a new collection with 22 glitters. It has already been released, so I’m a little late to the party, but I still got a curious when I got a promo e-mail about it. There are definitely some polishes in there that I would like to try out!

Publicerat på oktober 12, 2012, i Glitter, Orly. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. När jag såg kollektionen blev min reaktion ”det skulle hon gilla, och det skulle hon gilla…” om flera andra bloggare. Ingenting ”det skulle _jag_ gilla” ^^ Men så är glitter verkligen inte min grej heller 🙂

  Gilla

 2. Mermaide Tale står i lådan och väntar:)

  Gilla

 3. Cactus: Ja, alla är ju inte glittermänniskor! Men det verkar vara en trevlig glitterkollektion som har hittat på lite ovanliga blandningar.

  Lela: Kul, jag ser fram emot att få se det!

  Gilla

 4. Jag har sett rubriker till inlägg om dessa men inte blivit sugen på att klicka in. Det ångrar jag nu, de ser ju underbara ut! Nu blir det till att googla. Enda nackdelen jag kan komma på är att det är en väldigt stor kollektion, kan alla lacken vara bra? Och om de är det, mååånga lack att önska sig

  Gilla

  • Ja, visst ser de fina ut! Jag blev rätt sugen av att se bilderna, men jag måste nog vänta till nästa lön i alla fall. Jag tror inte alla lacken är lika kul däremot, en del såg ganska vanliga ut, så det går nog att plocka ut några guldkorn.

   Gilla

 1. Ping: Gratislack! « Nageldraken

 2. Ping: Orly Monster Mash « Nageldraken

 3. Ping: Orly Too Fab « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: