Orly Chocolate Martini

När jag gick i Glasgow och spenderade löjligt mycket tid på att titta på nagellack råkade jag på ett ställ med Orly minisar. Jag är väldigt förtjust i miniflaskor, även om jag inte har så många. Det är ganska lagom mycket lack i dem när man som jag sällan använder lack mer än två-tre gånger.

Chocolate Martini är en kopprig bruntonad orange. Inte en färg jag köper så ofta eftersom jag har fått för mig att den inte klär mig, men jag får nog tänka om. Jag gillade verkligen den här färgen. Den var inte så himla kul att lacka med, däremot. Den var lite rinnig – i o f s kontrollerbar, men eftersom lacket också krympte och liksom skrynklade ihop sig så var jag inte dödsförtjust i det. Det kan ha varit lite mitt fel också eftersom jag var lite för snabb på med dekalerna, men ändå. Orly brukar ha bättre formula än så. Jag behövde tre lager av lacket för att det skulle vara täckande.

Dekalerna, ja. De är också inköpta i Glasgow och är från Body Collection. Tycker de är riktigt fina och de var av ganska bra kvalitet med tanke på att de var rätt billiga. De (och Body Collection- och Techniclack) finns tydligen att köpa på den här webshopen. Jag har förstås inte beställt därifrån själv, så jag kan inte säga något om webshopens pålitlighet, men de finns där om någon skulle vara nyfiken på dem.

 

 

Höger hand:

I ran into a stand of mini Orlys when I was in Glasgow, and Chocolate Martini got to follow me home. I normally don´t wear this type of colours since I have gotten it into my mind that they don’t suit me, but I think I might have been wrong on that one. I really like this colour.

The formula was so-so. It was a little runny and I got some shrinkage and it sort of got wrinkled by the top coat. I might have been a bit too impatient with the stickers, so it might partly have been my fault.

The stickers are from Body Collection and were also bought in Glasgow. They were quite nice and of decent quality considering the price.

Publicerat på oktober 11, 2012, i Dekaler, Naglar i orange och korall, Orly. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Den här i miniflaska köpte jag i present till min mamma (som aldrig använt nagellack i sitt liv) och hon gillade det 🙂

    Gilla

  1. Ping: ABC Challenge (K): Nageldraken Karin | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: