Zoya Yara

Jag var sugen på något lite lugnare lack, och då föll blicken på det här. Yara är verkligen ett otroligt fint lack. Basfärgen är en lugn, ganska mörk olivgrön och så har den en hel del smått guldglitter i sig. Om man tittar riktigt nära kan man också se skimmer i ljusare grönt, och kanske lite rödorange (men det kan vara inbillning). Jag var beredd på att det kunde vara ett lack där skimret syns jättebra i flaskan men inte alls på nageln, men där hade jag fel. Det är lika skimrigt i verkligheten.

Det var ganska trevligt att lacka med. Kladdigheten är mest mitt eget fel. Jag hade bråttom eftersom det var dags att sova. Det täckte på två lager. Hållbarheten var inte jätteimponerande, det blev en del tipwear redan efter ett dygn ungefär. Jag har haft det i tre dygn och nu är det för slitet för att få sitta kvar.

Dekoren tillkom på dag 2. Det är små metallstuds som jag köpt någon gång i tidernas begynnelse. Jag hade ingen tid att dekorera egentligen, så det fick bli något snabbt, men det blev rätt bra i sin enkelhet.

Ni får några bonusbilder på kattungar också. Mamma föder upp sibiriska katter och har kattungar som är fem veckor gamla för tillfället. De är inte alls söta…

Publicerat på oktober 10, 2012, i Diverse nageldekor, Djur och natur, Naglar i grönt, Zoya. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Men åhhh vilken söting!!

  Gilla

 2. Emma / Nail Lacquer Love

  Jag tycker det är ett fint lack. Jag tycker verkligen om färgen.

  Gilla

 3. Åh jisses vilka godingar:D De kan få flytta hem till mig allihop:)

  Gilla

 4. Linda: Först trodde jag att du menade lacket och blev lite förvirrad. Håller helt med dig angående kattungarna!

  Emma: Ja, det är ett riktigt trevligt lack. Snyggt, men ändå ganska diskret.

  Lela: Det finns några som inte är reserverade än… 😉

  Gilla

 5. Tror att alla familjemedlemar förutom den redan befintliga kattmadamen skulle tycka det var stört kul med en liten hårig raket hemma. Men så länge kattmadamen finns kvar i livet så får hon bestämma och hon är väldigt tydlig – inga fler katter!;)

  Gilla

  • Jo, kattmadamer brukar kunna tycka att kattungar är väldigt irriterande och fåniga, så jag förstår att hon får bestämma! Själv har jag en ödlemadam (och en allergisk make) som knappast skulle uppskatta katter i huset, så jag får nöja mig med att sniffa på mammas.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: