Orly Too Fab

Här är det andra av de två lacken från Orlys Flash Glam FX-kollektion som jag fick att recensera. Det är ett ganska ordinärt guldglitter bestående av små och medelstora hexglitter i en klar bas. Det som är lite ovanligt med det är att färgen är lite mörkare än många andra guldglitter och vagt brunrosatonad snarare än gultonad. Det är ganska smickrande faktiskt, och jag har en känsla av att det gör det lite mer lättburet. Jag gillar det och har inget exakt likadant i min samling, men det är inte säkert att jag skulle ha köpt det själv.

Precis som Monster Mash från samma kollektion var det lite tjockt och det var lite svårt att få glittren riktigt jämnt. Nu var det inget problem eftersom jag valde att göra en gradient av det över två lager av det bruna krämlacket Nfu Oh 539. Jag tror definitivt att även det här lacket passar bäst till layering. Det kan nog vara knepigt att få det täckande på egen hand. En ganska enkel manikyr, men jag trivdes bra i den.

 

 

This is the second of the polishes from Orly’s Flash Glam FX collection that I got for review. It is a fairly regular gold glitter consisting of small and medium hex glitters in a clear base. It has a more brownish tone than most gold glitters and I have nothing exactly like it in my collection. However, I’m not sure I would have chosen to buy it, even though it’s nice.

Just like Monster Mash, the glitters are tricky to get even and it is a little gloopy.This was not a bit problem this time, though, since I did a gradient with it over the brown creme Nfu Oh 539. I think this is a polish that is definitely best to use for layering, I think it would be difficult to get it opaque on its own.

Publicerat på november 11, 2012, i Diverse nageldekor, Glitter, Naglar i brunt, Naglar i guld och gult, Nfu Oh, Orly. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: