Ninja Polish Facets

Jag såg just på Facebook att Ninja Polish håller på att få slut med pigmenten de har använt för att tillverka sin Facetskollektion. Det är grymt snygga lack, så om ni inte har dem redan rekommenderar jag att ni skaffar dem nu innan de försvinner! Om ni klickar på lackens namn kommer ni till min ursprungliga post om vardera lacket.

Color Changing Garnet:

Alexandrite:

Zultanite:

Och vips, så råkade jag skriva min första kollektionssammanfattning också! Det är inte ofta jag köper hela kollektioner, så det är sällan aktuellt. Men den här gillade jag stenhårt! Det är otroligt fina lack som känns väldigt variabla eftersom de ser olika ut beroende på vad man har för bas.

I just read on Facebook that Ninja Polish is running out of the pigment they are using to make their Facets collection, which means that it will soon not be sold any more. It is a really wonderful collection, so I highly recommend you to buy it while you can, if you have not done already!

Publicerat på oktober 13, 2012, i Duo- och multikromatiska lack, Glitter, Ninja Polish. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Zulanite skulle jag nog gärna vilja ha.

    Gilla

  2. Zultanite var nog min favorit av bilderna att döma.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: