Ninja Polish Alexandrite

Ninja Polish’ hemsida tipsar de om att Alexandrite är snyggt över ett mörklila lack, så jag bar det över två lager A-England Avalon. Två lager av Alexandrite också eftersom jag ville få det lite mindre lila och mer blått (som är den dominerande färgen på glittret). Det är riktigt fint – ett blått glitter som skiftar mest i lila, men också lite i turkosgrönt. Basen är ofärgad, så det går att ha det över flera olika färger om man vill. Jag tycker om det, det är vackert, men det är faktiskt inte riktigt lika läckert som Zultanite.

Kommer faktiskt inte riktigt ihåg hur det var att lacka med. Det blev gjort i all hast när jag packade för att åka till Skottland. Jag hade hoppats att den tidigare manikyren skulle hålla dit, men den ville inte riktigt det, så det blev hastig omlackning. Jag har för mig att Avalon var lite rinnigt faktiskt, och att Alexandrite var en aning tjockt och lite svårt att få helt jämnt.

Tyvärr fick jag inte så jättebra bilder. Jag hade det här när jag var i Glasgow och Skottland var inte så frikostigt med sol när jag var där.

Publicerat på september 12, 2012, i A-England, Duo- och multikromatiska lack, Glitter, Naglar i blått, Naglar i lila, Ninja Polish. Bokmärk permalänken. 11 kommentarer.

 1. Väldigt snygga färgskiftningar!

  Gilla

 2. Åh vad fint!! Jag är svag för duokromt!

  Gilla

 3. Cactus: Ja, det är trevligt med lack som är så tydligt duokroma. Här kan man inte missa skiftningarna!
  Linda: Det är jag med, det är härligt med lack som det händer saker med!

  Gilla

 4. Vilken snygg effekt det blev!

  Gilla

 5. Jag gillar det skarpt! Det hamnar på min inköpslista!

  Gilla

 6. Hur vackert som helst!

  Gilla

 7. Lackycorner: Ja, det är väldigt läckert!

  Anja: Självklart! Alla Facetslacken är helt klart värda att äga!

  Nailtastic: Helt klart!

  Gilla

 8. Färgskiftningarna ser riktigt snygga ut!

  Gilla

 1. Ping: Ninja Polish Color Changing Garnet över No7 Damson Dream « Nageldraken

 2. Ping: Ninja Polish Facets « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: