A-England Saint George

Jag fortsätter att blogga ikapp lite av manikyrerna från Glasgow. Eftersom jag var på konferens tyckte jag att jag skulle ha lite mer sansade naglar (relativt sett, alltså), och Saint George är ju ett väldigt snyggt lack. Och rätt diskret, i alla fall i min hjärna. 😉 Snygg grön färg med ganska mycket blått i. Täckte utmärkt på två lager och var rätt lättapplicerat. Det där holoskimret som ska finnas i såg jag inte mycket av, men så var jag ju å andra sidan i Glasgow och hade inte mycket sol att locka fram det med heller.
Dekalerna köpte jag i Prag. Gillar dem, de är stilrena och enkla. Bra kvalitet också. De är nog tänkta som fransk manikyr, men jag tyckte det var roligare att ha dem som halvmånar.

Publicerat på september 13, 2012, i A-England, Dekaler, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i grönt. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Lacket är superfint och jag gillade verkligen dekalerna. Precis lagom liksom 🙂

  Gilla

 2. St. George är så jäkla snygg. Jag får aldrig nog av att se honom.

  Gilla

 3. Älskar Saint George! Färgen är så himla fin, även om holoeffekten är mesig.

  Gilla

 4. Saint George är underbar! Även om det inte är så mycket holoeffekt så gör den ändå färgen mer levande på något sätt. Och dekalerna ser fina ut, de hade passat mig som inte orkar sitta och pilla med små stenar =)

  Gilla

 5. Håller med er alla, även om St George inte är något maffigt hololack så är det vackert och den diskreta holoeffekten ger den lite mer djup. Man får nog bara låta bli att tänka på det som ett hololack.
  Roxcat: ja, det är suveränt när man hittar sådana dekaler! Det är ju lika snyggt som att pilla dit stenar själv, men tar mycket mindre tid att göra. 🙂

  Gilla

 6. Jag gillade faktiskt dekalerna riktigt mycket!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: