Ninja Polish Color Changing Garnet över No7 Damson Dream

Nu ska jag sluta vara kontroversiell och visa ett mycket tjusigt lack istället! (Inte för att jag var kontroversiell bland nagelnördar, snarare lite bråkig i bekantskapskretsen. ;-))

Color Changing Garnet är det tredje lacket i Ninja Polish’ Facetskollektion, och det är lika fint som Alexandrite och Zultanite. Jag bar det över ett mörkrött lack eftersom de tipsade om det på Ninja Polish’ hemsida, och det var riktigt fint att få en röd bas till det. Det röda jag valde var ett av lacken jag köpte i Glasgow, No7 Damson Dream, ett ganska klassiskt rött skimmerlack som dock är lite mörkare än många av mina röda lack, så det fyllde faktiskt en liten lucka i samlingen. Och så har det ju en riktigt läcker, klassiskt vampig färg. Det var inte helt lätt att lacka med, däremot, vilket mest berodde på att jag inte kom överens med penseln. Som ni ser på bilden nedan är flaskan ganska hög och rund, medan korken är rund i basen och oval i toppen. Penseln var fäst på så sätt att man måste hålla i den bredare delen av korken när man målar, vilket var rätt klumpigt. Dessutom var penseln platt, bred och rundad (lite lik penslarna i L’Oreals Color Richelack), så man kunde inte använda den åt vilket håll som helst. Den var lite för bred för mina naglar dessutom. Nej, det var ingen favorit. Applikationen var däremot helt ok, men det täckte inte så jättebra för att vara ett så mörkt lack. Jag hade två lager på de flesta naglar, men på de som skulle fotas behövdes tre för att det skulle bli helt jämnt.

Bilden är tyvärr inte helt färgkorrekt, men jag målade på kvällen och hade inte tillgång till bättre ljus än min skrivbordslampa, som tyvärr gjorde att lacket ser lite gulare och ljusare ut än vad det egentligen är.

På det hade jag två lager Color Changing Garnet. Vid ett lager tyckte jag att det var lite för rött, så jag tog två för att den guldiga tonen skulle synas mer. Det blev verkligen jättefint! Glittret skiftar från rött via orange till guld och grönt. Skiftningarna är väldigt tydliga och syns i de flesta ljusförhållanden utom stark sol. Det är inte så mycket mer att säga om det, det är bara ett väldigt, väldigt fint lack! Jag tycker att alla lack i Facetskollektionen är riktiga fullträffar, så jag är glad att jag köpte alla tre!

Det blir lite bildspam för att visa lackets olika ansikten. Jag lyckades t o m få några bilder i solsken – det känns rätt lyxigt så här års!

Publicerat på oktober 7, 2012, i Duo- och multikromatiska lack, Glitter, Naglar i rött, Ninja Polish, No7. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Fantastiskt fint!

  Gilla

 2. Emma / Nail Lacquer Love

  Väldigt vackert! Det här ska jag absolut köpa!

  Gilla

 3. Wow, that Ninja polish transformed that colour from nice to incredible! Love how the colour shifts so much. I think I need that in my collection!

  Gilla

 4. Sminkan: Ja, det är superfint!

  Emma: Det gör du helt rätt i!

  Mary: You definitely do! It is a wonderful polish! Nice that you found my blog. I am thinking about starting with the English translations again so that non-Swedes may read it too.

  Gilla

 5. Wow vilka fina färgskiftningar!

  Gilla

 1. Ping: Ninja Polish Facets « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: