Ninja Polish Zultanite

På sistone har det blivit en hel del indielack bland inköpen. Det släpps ju så många roliga och unika lack bland dessa! Ninja Polish, som ju är en rätt ny webaffär (de firar visst 6 månader i dagarna) har precis släppt en egen kollektion, Facets, som är brutalt snygg. Jag råkade kanske klicka hem alla tre… 😉

Det första jag testade är Zultanite, som är ett glitterlack som skiftar mellan guld, brunt och grönt. Eller, jag är inte helt säker på att det är brunt, jag tror det finns sådana toner i det också, men jag har det över ett lager av det mörkbruna Color Club Nothing But Truffle, så det slår ju förstås igenom. Och blir otroligt vackert! Jag är helt kär i det här lacket, skiftningarna är dramatiska och det är så otroligt fint och glittrigt. Ännu bättre i verkligheten än på bild!

Formulan var helt ok, det var lite, lite rinnigt, men helt hanterbart. Penseln var rätt bred, men jag hade inga problem med den. Jag har ett lager Nothing But Truffle och ett lager Zultanite på bilderna. Trots att det är så glittrigt blev det inte särskilt ojämnt alls. Jag har bara ett lager överlack på bilderna och det är jämnt och fint.

Jag har också provat att använda trälim som underlack för första gången i hoppet om att det ska bli lättare att ta bort lacket. Det funkade bra att lacka med. Tog ett tag att torka, men när det väl var torrt gick det hur bra som helst att måla på. Det ser helt normalt ut. Nu har jag haft det i ett dygn och det sitter hur bra som helst. Nu är jag inte helt 100 på att jag har rätt sorts lim, jag tog trälimmet från Biltema som stod hemma i skåpet och det hade ingen innehållsförteckning. Det ska bli intressant att se hur det blir att ta bort det – jag återkommer med rapport, men jag har lite förhoppningar om att det här ursnygga lacket ska få sitta kvar på mina fingrar i några dagar till, så det kanske dröjer lite.

Förresten blir det nog några dagars tystnad på bloggen nu. Jag åker till Glasgow på konferens på onsdag och kommer hem på måndag kväll, och jag vet inte hur mycket jag kommer att hinna/kunna blogga under tiden. I bästa fall har jag hyggligt nät på hotellet, i värsta fall uselt, så vi får väl se. Det ska hur som helst bli jättekul att åka på konferens, har inte gjort det på flera år nu! 😀 (Immunologikonferens, om nu någon är intresserad. Ja, jag är lite av en vetenskapsnörd. ;-))

Lacket var det ja… Först några bilder i skugga:

Och så några bilder i sol. När det hamnar i solen blir det lysande knallgrönt – helt underbart vackert!

Publicerat på september 3, 2012, i Color Club, Duo- och multikromatiska lack, Glitter, Naglar i brunt, Naglar i grönt, Naglar i guld och gult, Ninja Polish. Bokmärk permalänken. 10 kommentarer.

 1. Cool att det blev prickigt och duokromt på samma gång 🙂
  Nu när jag börjat gräva i innehållet i nagellack kan jag ju inte låta bli att fundera på innehållet i trälim… Jag tror jag håller mig till nagellack ett tag till ^^

  Gilla

 2. Oj vilket fint lack, tillochmed i skugga! Sen det där med trälim, jag vet inte om jag vågar testa men det verkar vara en rolig idé. Får vänta ett litet tag och sedan se hur det går för dig, haha. 😉

  Gilla

 3. Snyggt!!
  Trälim verkar smart tycker jag. Mycket mindre giftigt och mycket billigare än något slags nagellack skulle jag tro. Men jag är ju en sån där som inte ens fattar att man måste ha underlack 🙂

  Gilla

 4. Så fint det ser ut med både duokromt och glitter!

  Gilla

 5. Cactus: Prickigt? Hm, det är nog bara på bilderna det ser prickigt ut, IRL blir det mest glittrigt! 🙂 Jag tror egentligen inte att trälim är värre än vanligt lack, det stinker ju mindre och är vattenlösligt.
  Anna-Cee: Visst vågar du prova! Jag ska skriva en lite bättre rapport (kommer hem från Skottland till ett lite bättre nät imorgon), men det funkade faktiskt rätt hyggligt.
  Lotta: Håller med du, jag tror nog egentligen att det är minst lika otäcka saker i vanligt underlack.
  Roxcat: Ja, det är ett fantastiskt fint lack! Det är synd att det inte riktigt framgår av bilderna hur snyggt det verkligen är.

  Gilla

 6. Wow, så galet vackert!

  Gilla

 1. Ping: Ninja Polish Alexandrite « Nageldraken

 2. Ping: Ninja Polish Color Changing Garnet över No7 Damson Dream « Nageldraken

 3. Ping: Ninja Polish Facets « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: