OPI Black Spotted

Det här lacket har ju blivit ganska sjukt hypat, förmodligen mycket eftersom det enbart släpptes i Frankrike. (Som en del i OPIs Spidermankollektion.) Jag trodde inte att jag skulle få tag i det, men så var det lite folk i en lacknördsgrupp på Facebook som jag är med i som skulle beställa, så jag lyckades få hem ett till slut ändå.

Vad tycker jag då om det? Jag är faktiskt inte helt säker. Det är roligt och definitivt unikt, men snyggt? Inte helt övertygad. Kanske i rätt kombination. Förmodligen kommer väl förtielva dupes till det här att släppas inom några månader dessutom, och då kommer jag stå där och slå mig för pannan över att jag gick på hypen… 😉 Men vad tusan, det är ett väldigt roligt lack att ha just nu.

Jag ville få lite känsla av flytande lava, så jag svampade ihop en basfärg i röda och orangea toner med Kleancolor Metallic Red, Metallic Orange och Metallic Yellow. För att få lite gnister svampade jag också på lite av det orangea glitterlacket China Glaze Dreamsicle. Det blev lite för rörigt för att vara snyggt på egen hand, men blev rätt bra som bas under Black Spotted.

När det var helt torrt lackade jag på ett väldigt tunt lager Black Spotted. Jag testade lite innan och insåg att man måste lacka extremt tunt för att det ska spricka upp på ett snyggt sätt. Blir det för tjockt så spricker det inte överallt och man får kompakt svarta partier.

Jag ber om ursäkt för att bilderna inte är mycket att hänga i julgranen. Det var svårt att ta bra bilder på det här under skrivbordslampan och det var så mulet och tråkigt väder att det inte gick att få skarpa bilder utomhus. Inte mycket att göra… Dessutom chippade det redan efter ett dygn och efter gårdagens kräftskiva är det definitivt dags att pensionera den här manikyren. 🙂

 

Och förresten! Jag har för mig att man får vara med i Lelas Nail Art Sunday bara man använder mer än ett lack, så det blev ett sånt inlägg den här veckan också!

Publicerat på september 2, 2012, i China Glaze, Kleancolor, Krackelerande lack, Naglar i orange och korall, Naglar i svart, OPI, Svampning. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Det blev en väldigt häftig effekt med det lacket!

    Gilla

  2. Ja, det är ett roligt lack! Klart unikt och kul att ha i samlingen.

    Gilla

  1. Ping: Nerdlacquer Regeneration | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: