Nerdlacquer Regeneration och OPI Black Spotted

Vad säger ni, är det dags för en liten Nerd igen? (Klart det är!) Regeneration är från Doctor Who-kollektionen och är döpt efter doktorns förmåga att regenerera istället för att dö (vilket också är ett fiffigt sätt att plocka in en ny skådespelare och förnya serien). Det är knallorange med guldglitter i olika nyanser och storlekar. Jag bar tre lager och det var trevligt att lacka med. Dessutom var det helt slätt efter två lager Seche Vite.

Tyvärr var jag nog inte riktigt på humör för orange när jag bar det här och blev inte så förtjust i det som jag trodde att jag skulle bli. Det kanske var vinterns fel? (Det var några veckor sedan nu.) Det här är nog ett lack som man kan vara mer sugen på på våren eller sommaren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEfter ett par dagar satt det fortfarande väldigt bra, men jag var lite trött på det och hade dessutom precis återupptäckt OPI Black Spotted, ett effektlack som jag fick tag på genom en sambeställning i en facebookgrupp för ca 1,5 år sedan, använde en gång och sedan glömde bort. Det såldes bara i Frankrike, tror jag, så det blev aldrig så mycket hallå runt det här. Det är lite roligt i alla fall, man får en lite kaosig, oljekladdig effekt som passar rätt bra ihop med knalliga lack.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

What do you say, is it time for another Nerd? (Of course it is!) Regeneration is from the Doctor Who collectionen and is named from The Doctor’s ability to regeneration instead of dying (which is also a nifty way of introducing new actors and renewing the series ;-)). It is a bright orange with gold glitters of different sizes and nuances. I wore three coats and the formula was good. It was completely smooth after two coats of Seche Vite.

Unfortunately I don’t really think I was in the mood for orange when I wore it so I didn’t love it as much as I thought. Maybe I will feel more like orange when spring or summer comes? I had just rediscovered my bottle of OPI Black Spotted when I wore this (it had been forgotten in my drawer for 1,5 years) so I added a thin coat of that for a cool oily effect. I think this was a quite good combination of colours.

Publicerat på februari 18, 2014, i Glitter, Naglar i orange och korall, Nerdlacquer, OPI. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Ganska fint, men faktiskt finare med OPI på.

  Gilla

 2. Håller med helena, gillade det med OPI 😀

  Gilla

 3. Du får gärna fortsätta visa Nerd 🙂 Gillade detta, men som du säger, det kanske känns roligare till våren.
  Det här var första gången jag sett Black spotted i en snygg manikyr, de bilder jag har sett på det tidigare har jag mest tyckt det sett kladdigt ut….

  Gilla

 4. Lacky Corner och Gelic: Jo, jag håller också med er, det blev roligare så!

  Malin: Så glad jag blir av att du säger det! Det är ett lite knepigt lack, man måste ta ett väldigt tunt lager för att det ska spricka upp på ett snyggt sätt. Och helst ha ett väldigt kontrasterande lack under, tror jag.

  Gilla

 5. Det funkade ju bra med Black Spotted över och lacket är så klart fint men inte ett jag måste ha från Nerd. Grodan och huggisarna är mina två stora lemmings.

  Gilla

  • Nej, det är inte ett sånt där måste-ha-lack, det är det inte. Jag gillar det, men det är inte superfantastiskt. Men har du inte grodan? Det trodde jag! Jag har ju lyckats fått tag i den! Om vi ses i sommar kan jag ta med den så du kan få lacka med den.
   Jag tror jag är lite trög, vilket lack menar du med huggisarna?
   Jag har faktiskt fått tag på mina största Nerdlemmings, men vill väldigt gärna komma över Warrior Ethos och Holy Grail (passande nog).

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: