Dance Legend Thermo nr 161

Nej, nu är det dags att få ut bilderna på det här lacket! Jag gillade det inte särskilt mycket och därför har det fått bli liggande sedan i somras. Det är ett temperaturkänsligt lack från Dance Legend, nr 161, som skiftar mellan ljust grått när det är varmt och mörkt grått när det är kallt. Jag hade två eller tre lager, jag kommer inte riktigt ihåg. Det var inte kul att lacka med, det drog med sig lacket under och blev skrynkligt i kanterna. Dessutom var det tydligt slitet redan efter ett dygn. Det som talar för det är att färgskiftningarna var väldigt. Jag gillar däremot inte färgen. Grått krämlack och silver är snyggt, men den här sortens grått skimmerlack är lite tråkigt och det var faktiskt ännu tråkigare i verkligheten än det ser ut för på bild.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I guess that I really should show you these pictures, even though I don’t like the polish that much. I actually wore it at the end of summer, but I haven’t really wanted to write about it. It is a thermo polish from Dance Legend, nr 161, that shifts between light gray when warm and dark grey when cold. The formula didn’t impress me at all. It dragged the previous layers with it and shrunk and wrinkled at the edges when it dried. Besides that I got some major tip wear already after a day. I also didn’t like te colour very much. I like grey cremes and silver polishes, but this grey shimmer wasn’t very attractive. The only thing I liked about it was that the color shift was very visible.

Publicerat på februari 19, 2014, i Dance Legend, Diverse nageldekor, Naglar i grått, Termolack. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Ha ha vad kul att vi plocka fram samma typ av lack samma dag;) Visar också Termolack från DL. Gillade nog grundfärgen bättre på mitt lack men visst är färgskiftningarna imponerande!

  Gilla

 2. Wow så coolt, stenarna gjorde verkligen sitt till åxå 🙂

  Gilla

 3. Lela: Ja, jag såg det! (Fast på mobilen, så jag kunde inte kommentera.) Det var ett kul sammanträffande! Jag tycker också att ditt lack är snyggare, både i grundfärg och finish. Jag kommer nog faktiskt ge bort mitt och skaffa din variant istället. För färgskiftningarna är onekligen häftiga! 🙂

  Lackert: Kul att du gillade stenarna – den biten var jag rätt nöjd med även om jag inte gillade lacket så mycket. 🙂

  Gilla

 4. Jag håller med dig i allt du skriver. Fast stenarna tyckte jag var superfina!

  Gilla

 1. Ping: Holofredag: ILNP Indie Go | Nageldraken

 2. Ping: Nail Art Sunday: Dance Legend Thermo 170 | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: