naiHolofredag: ILNP Indie Go

För en gångs skull kan jag vara med på Skimmerskuggans holofredag! När solen faktiskt visade sig i början tyckte jag att det var läge att plocka fram hololacken och valet föll på ILNP Indie Go, ett mörkblått skimrigt hololack. Det är faktiskt riktigt fint även när man inte ser regnbågarna, vilket ändå var större delen av tiden jag bar det. Jag gillar det! Dessutom var det lättlackat och täckte på två lager, vilket ju aldrig är fel.

Först några bilder i sol:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Och en bild på hur det ser ut i skuggan:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag har precis fått hem ett gäng s.k. nail vinyls. Det är en slags mallar för nail art gjorda i självhäftande vinyl. Riktigt fiffiga, faktiskt. Jag försökte först med de här stjärnmallarna men det gick inget vidare. Jag ville använda sandlacket Orly Silver Pixel över och det var för tjockt och glittrigt, så de mindre stjärnorna blev bara blobbar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sedan försökte jag istället med breda ”chevrons” (vad tusan heter det på svenska?). Det funkade bättre. Jag tycker det blev rätt fint och ser fram emot att testa mina ”nail vinyls” med vanliga lack, jag tror det kan bli rätt snyggt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For once I can actually join Skimmerskuggan’s Holo Friday. After a very long winter we finally glimpsed the sun at the beginning of this week, so I brought out my holo polishes and chose ILNP Indie Go as the first holo to see the spring sun. (Or something like that… It snowed a few days later, so now it’s winter again.) It’s a dark blue holo shimmer, really beautiful even in the shade. It had a nice formula and was opaque already after two coats.

I decorated it using some Nail Vinyls that I have just gotten. It is a kind of nail stencils made of adhesive vinyl. Much easier to use than scotch tape… However, my first try with a star vinyl didn’t work out that well as I was using Orly Silver Pixel, which is quite thick, and the smaller stars just became blobs. I then used some quite broad chevrons instead, and that turned out quite well.

Publicerat på februari 21, 2014, i Diverse nageldekor, Holofredag, Holografiska/prismatiska lack, ILNP, Naglar i blått, Naglar i silver, Orly och märkt , , , , , , . Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Men åh vilken snyggt lack! Vilken underbar blå nyans! Å så holo på det! Wow!
  Chevron är inte det typ fiskbensmönster el nåt…? 😛

  Gilla

  • Ja, det är en riktigt härlig blå nyans! Och det är trevligt med ett hololack som är så fint även i skuggan.
   Fiskbensmönster blir det väl när man kombinerar en massa ”chevrons”, eller? Men det är nog det närmaste man kommer på svenska, tror jag. 🙂

   Gilla

 2. Så himla fin färg! Mycket snyggt med nailarten också!

  Gilla

 3. Snyggt! Vinylmallarna, är det sånna man kan använda flera gånger eller får man kasta sen?

  Gilla

 4. Kerstin: Visst är det en härlig färg! Kul att du gillar nail arten!

  Gelic: De är engångs. När man har använt dem är de kladdiga av nagellack och jag tror att de skulle bli mindre klistriga och fästa sämre om man återanvänder dem. Men man får rätt många för en billig penning, så man kan köpa desto fler!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: