Nail Art Sunday: vattenfallsmanikyr med OPI Chillin’ Like a Villain

Jag håller på att testar mig igenom OPIs vårkollektioner som jag fick på bloggträffen i januari och nu har turen kommit till Chillin’ Lika a Villain från Muppets Most Wanted-kollektionen, ett lack som jag nog aldrig skulle ha kommit fram till att köpa. Ljust persikorosa är verkligen inte min färg. När jag fick det på naglarna var jag inte särskilt förtjust alls, men efter att ha dekorerat det tycker jag faktiskt att det är helt ok. Jag har länge velat göra en vattenfallsmanikyr och tyckte att det kunde passa bra med ett ljust baslack. Lacket var dock inte direkt någon fröjd att applicera. Det är mycket skirt och jag behövde hela fem lager för att få det någotsånär täckande. Ärligt talat var det fortfarande lite ojämnt då, men jag orkade bara inte fortsätta. Dessutom var det ganska tunt och lite rinnigt, så det var inte heller helt lätt att handskas med.

Dekoren gillade jag desto mer. Jag gjorde som sagt en vattenfallsmanikyr med nail artlack i vitt, svart och silverglitter. Det var lättare än jag trodde och gick rätt fort. Jag kommer garanterat att göra om det med andra färgkombinationer. Det är t o m så att planen ursprungligen var att ta bort lacket så fort jag hade fotat det eftersom jag inte direkt trivs i persikorosa, men med dekoren på tyckte jag så pass mycket om det att det fortfarande sitter kvar efter ett dygn och nog faktiskt får sitta kvar till imorgon kväll. Det kanske är knepet för att jag ska kunna ha ljusrosa naglar – att dekorera det i strikta färger.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOPI Chillin’ Like a Villain is a peachy pink creme, a polish that wouldn’t normally find its way to my nails, but I got it for review together with the rest of the Muppets Most Wanted collection so I thought I should at least try it. Applying it was not a very nice experience. It is very sheer and difficult to get even. I wore a total of five coats, and it was still not perfectly even. It was also quite runny and a little difficult to control.

Since pink really isn’t my favourite colour, I had to cover it with som kind of decoration, and I had long wanted to try a waterfall manicure. It was really easy to do and I like the result. I used nail art polishes in black, white and silver glitter. I will definitely to more waterfall manicures! It even made me like the manicure so much, despite being pink, that I still wear it after a day!

Publicerat på februari 23, 2014, i Diverse nageldekor, Naglar i rosa, Nail Art Sunday, OPI. Bokmärk permalänken. 10 kommentarer.

 1. Lacket i sig är väl ingen höjdare, men det blev väldigt fint med vattenfallet på. Me like 🙂

  Gilla

  • Tack! Jag gillade verkligen det där med vattenfallsmanikyr.
   Nej, lacket är verkligen sisådär. Men det är i alla fall snällare mot huden än det grisrosa ur samma kollektion. 😉

   Gilla

 2. Mycket snyggt! Jag har själv svårt för persikofärger på mina egna naglar och jag håller med i din strategi, är nog smart att dekorera med svart och vitt så det liksom funkar ändå 😀 Svart och vitt glitter har jag sett vissa haft och det har jag gillat 😀

  Gilla

  • Det kan inte vara så att du såg det på mina naglar när jag hade I Love Applause? 😉 Jag körde samma strategi då för att stå ut med det och det funkar faktiskt. Men det är skönt att jag inte är ensam om att ha svårt med såna här färger! 🙂

   Gilla

 3. Förstår dig precis, aprikos är ingen höjdare…. Men det blev bättre med lite glitter, tror det mesta blir bättre med lite glitter faktiskt.

  Gilla

 4. Jättefin färgkombination! Glitter är alltid fint och nästan ett måste i vattenfallsmanikyrer för att få till det där lilla extra 😉

  Gilla

 5. Jag gillar lacket för sig och även så här. Fin manikyr!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: