Bästa födelsedagspresenten!

I fredags fyllde jag år och fick den här roliga presenten av maken – en ljustält att fota naglarna i när vädret är skruttigt! Det är så frustrerande att försöka få till hyggliga bilder på vintern, så det ska bli så skönt att kunna fota inomhus med vettigt ljus. Ljustältet går att vika ihop och packa ihop till en ganska liten väska, vilket är bra eftersom jag inte vill  ha det framme jämt. (På sommaren kommer det nog vara ihoppackat – dagsljus är ju ändå alltid bäst!) Det följde med två lampor och ett enkelt kamerastativ. Lamporna tycker jag verkar funka rätt bra hittills, även om det säkert går att få bättre ljus. Stativet är däremot ganska vekt och orkar knappt hålla min systemkamera stadigt. Jag ska nog testa och se om det funkar bättre med min gorillapod. Det kommer med bakgrunder i vitt, svart, blått och rött, så man kan välja vilket som passar bäst. Jag föredrar en vit, neutral bakgrund till nagellacksbilder eftersom det inte påverkar hur man uppfattar lackets färg så mycket.

Ljustältet är det här från Kjell & Company om ni är nyfikna på att skaffa ett själva. Bilder tagna i det kommer snart! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

It was my birthday this last Friday and my husband gave me this portable photo studio so I’ll be able to take decent pictures of my nail polish even during the long, dark Swedish winter. It was bought at Kjell & Company and contained two lamps and a somewhat weak camera support.

Publicerat på mars 2, 2014, i Foto. Bokmärk permalänken. 10 kommentarer.

 1. Vilken present:) Ser med spänning fram emot nyplåtade bilder:)

  Gilla

 2. Vilken perfekt present 🙂 Grattis i efterskott!

  Gilla

 3. Bra present! Grattis!

  Gilla

 4. Inte lite avundsjuk! Grattis i efterskott!

  Gilla

 1. Ping: Nail Art Sunday: Nordic Cap NP28 med torkade blommor | Nageldraken

 2. Ping: Nerdlacquer Carbon Allotrope | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: