Nail Art Sunday: Orly Silver Pixel

Orly Silver Pixel är ett av lacken jag fick att recensera från deras nya kollektion Mega Pixel FX. Jag har inte varit så inne på trenden med matta glitterlack tidigare, men det här gillade jag verkligen! Jag tror det är lite slätare än OPIs Liquid Sand-lack (eller så stör jag mig mindre på det här bara för att jag förväntade mig lite sandpappersyta från början). Det består av silverskimmer och smått silverhexglitter i en silverfärgad bas. Det täckte bra, jag har två lager, och var trevligt att lacka med. Det är matt, men mycket glittrigt ändå. Mitt enda problem med det här lacket är att det torkade rätt långsamt. Man ska definitivt inte ha något planerat den närmaste timmen när man lackar med det här.

Jag ligger som vanligt hopplöst efter i mitt bloggläsande, men upptäckte igår att Lela har tema ”rock” på Nail Art Sunday idag! Det är ju något som ligger mig varmt om hjärtat, så det måste jag ju vara med på. Silver Pixel är rätt rockigt i sig självt, och jag ville inte dölja det för mycket, så det blev en accentnagel med nitar på ett svart fält. Jag menar, vad är mer hårdrock än nitar? Egentligen hade gärna nitarna fått vara lite mindre, de ser lite klumpiga ut på nära håll. Den här manikyren ser faktiskt bättre ut på lite håll.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKatla satt och solade på balkongen och var så fin, så hon fick vara med och posera med Orlys nya flaska. Jag tycker väl inte det är så stor skillnad från den gamla. Korken är fortfarande trevlig, skillnaden i flaskans form är inte stor och jag tycker nog att den nya loggan är lite tråkig… Men så länge gummikorken är kvar är jag nöjd. Den är ljuvlig, jag förstår inte varför inte alla märken har gummikork!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERASilver Pixel from Orly’s new Mega Pixel FX was recently sent to me for review. I have not really fallen for the textured trend, but I really liked this one! I think it is slightly smoother than the OPI Liquid Sand polishes and it has some small hex glitters in it that makes it nice and sparly despite the matte finish! It was easy to apply and covered in two coats. My only problem with it is that it dries really slowly.

The theme for this week’s Nail Art Sunday is ”rock”, and since I am something of a metal head I had to do something for that! Silver Pixel is quite rock n’roll-y in itself, so I didn’t want to cover it up. I did an accent nail with studs on a black background. Smaller studs would probably have been nicer, but this is a manicure that looks better from a little distance than close up.

Publicerat på maj 26, 2013, i Diverse nageldekor, Glitter, Matta lack, Naglar i silver, Naglar i svart, Orly, Strukturlack. Bokmärk permalänken. 13 kommentarer.

 1. Älvorna och Alvernas Land

  Det blev supersnyggt,helt i min smak! 😀

  Gilla

 2. Nitar är verkligen rockigt så det här var ju klockrent:)

  Gilla

 3. Älvorna och alvernas land: Tack! 🙂

  Lela: Jag hade svårt att tänka mig något rockigare, faktiskt… 🙂 Jag är annars inte överförtjust i de här nitarna, de är lite för stora, men de passade ju bra just idag!

  Gilla

 4. Hon är den sötaste draken i hela världen! Och naglarna är coola!

  Gilla

 5. Nitar är något som jag tror jag ska införskaffa några stycken. Gillar det i nailarts. Snyggt blev det och som vanligt så är Katla den rätta rockstjärnan 🙂

  Gilla

  • Det är lite roligt med nitar, absolut! 🙂 Just de här har jag köpt på Åhlens eller Kicks, tror jag, men det finns massor på eBay också.
   Du har helt rätt, Katla är ju en rockstjärna! Hon har den där rätta rockstjärneattityden (totalt egotrippad, lustdriven och lite lätt självdestruktiv ;-)).

   Gilla

 6. Det var ju riktigt snyggt det där!
  Jobbigt bara att det torkar så sakta…
  Måste prova mina snart och se om det är samma sak där.

  Gilla

 7. Hur läckert som helst ju! Och riktigt rockigt! 🙂

  Gilla

 8. Little Miss Nailpolish: Det ska bli intressant om du också tycker att de torkar långsamt eller om det var jag som gjorde något fel. Jag kanske borde ha låtit det torka mer mellan lagren.

  Martina: Kul, då lyckades jag med veckans tema! 🙂

  Gilla

 1. Ping: Orly Rose Pixel | Nageldraken

 2. Ping: Orly Black Pixel | Nageldraken

 3. Ping: Holofredag: ILNP Indie Go | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: