Smitten Polish I Feel… Wicked

Det har blivit mycket Orly på sistone, så jag tyckte det var läge för lite omväxling. Smitten Polish I Feel… Wicked är ännu ett riktigt tjusigt glitterlack! Precis som Pure Imagination innehåller det fint holoskimmer som gör det jätteläckert i solen. Annars är det gröna, blåa och lila glitter i en grön bas som täcker på tre lager. Det var lite glitterblobbigt att måla med eftersom det är så fullt av glitter, men hanterligt. Däremot var det bra på att glufsa nagellack och det tog tre lager Seche vite att få det hyggligt slätt. Men på det stora hela är det ett mycket tjusigt lack! Precis min kopp te!

Det var svårt att fånga hologlittet på bild (och på film), det är egentligen glittrigare än det ser ut att vara på mina bilder. Men lite holo fastnade i alla fall!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Smitten Polish I Fee… Wicked is another beautiful glitter. It has the same kind of holo shimmer as Pure Imagination, but the polish in itself consists of green, blue and purple glitters in a green base. It is really spectacular in sunlight when the holo goodness shows, but it was difficult to get that tp show in my pictures. Application was a little tricky since it is so full of glitters, but it is manageable. It was opaque, but quite gritty, in three coats and it took three coats of Seche Vite to smooth it out. I definitely like this one, it is really my cup of tea!

Publicerat på maj 28, 2013, i Glitter, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i grönt, Smitten Polish/Dreamland Lacquer. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

  1. Det här tyckte jag om!

    Gilla

  2. det är ett underbart lack!

    Gilla

  1. Ping: ILNP Contraband | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: