ILNP Contraband

Det blir mycket ILNP numera… Jag har kanske råkat handla på mig rätt många lack från dem. 😉 Det här lacket var dock inte riktigt lika snyggt som jag hade hoppats på, men jag tror att det delvis berodde på att solen var fullkomligt frånvarande under tiden jag bar det. Det består av skimmer i blått och rosa i en mörkt blålila bas, och jag tror att skimret kommer fram bättre i solljus. I mulet väder är det fint, men kanske inte exalterande. Jag hade gärna sett att det hade varit snäppet ljusare så den lila färgen kom fram mer. Och ja, det är lila – det var svårfotat och ville gärna bli blått på alla bilder. Jag fnulade en massa med vitbalansen och lyckades få till det hyggligt till slut, men det är ändå lite mer lila på riktigt än på mina bilder.

Konsistensen var ganska tjock, men kontrollerbar. Jag hade inga problem med det. Det går nog att få det täckande på bara ett lager, men jag hade två för att få det helt jämnt. Min spontana tanke när jag lackade med det var att undra över varför jag har lila lack så sällan. Jag gillar ju lila! Jag skulle verkligen vilja ha ett lila glitterlack av samma typ som Smitten Polish I Want It Now eller I Feel… Wicked, alltså ett ganska grovkornigt glitter med inslag av andra färger i det lila (eller olika lila nyanser). Är det någon som har något tips?
Vattendekalerna är från Adnails och var helt ok att handskas med. De torkade lite långsamt bara, så det tog ett tag att få dit dem. Men de är bra fina! 🙂

DSC07589

DSC07593

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat på februari 3, 2014, i ILNP, Naglar i lila, Vattendekaler. Bokmärk permalänken. 11 kommentarer.

 1. Detta var fruktansvärt snyggt 🙂

  Gilla

 2. Vackert!

  Gilla

 3. Fint ack som jag ej sett förut, kanske lite mörkt för min smak. 🙂 Riktigt fina dekaler med!

  Gilla

 4. Jag är inget lila fan, men snyggt på dig! Coola dekaler!

  Gilla

 5. Lacket var helt okej men dekalerna var helt enkelt underbart vackra!

  Gilla

 6. Blev ju jättefint! 😀

  Gilla

 7. Malin: Tack, vad kul att du tycker det! 🙂

  Sminkan: Tack!

  daPerley: Nej, det är inte något av deras mer kända lack. Inte något av de mer spektakulära heller, så det kanske inte är så konstigt. Visst är dekalerna fina, däremot!

  Little Miss Nailpolish: Som jag och rosa då – fint på andra, men inte på mig!

  Lela: Ja, jag gillar verkligen de här dekalerna! Det är trevligt med omväxling till alla tusen dekaler med söta små blommor!

  Gelic: Tack! 🙂

  Gilla

 8. Super läckert 🙂 lila är så snyggt och dekalerna passa fint

  Gilla

 9. Mycket snoffsigt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: