Smitten Polish I Want It Now

Vi fortsätter med grönt glitter med holoskimmer! Det var faktiskt så att jag valde att ha I Want It Now efter Leprechaun’s Gold eftersom jag hade jättelite tid till att byta lack och slarvade en del med att ta bort LG så det blev en del grönt glitter kvar i nagelbanden. Om man då har mer grönt glitter på det så syns det inte lika mycket att det finns gröna glitterrester kvar… 😉

Gröna glitterlack kan ju liksom inte bli fel, och det här är också riktigt fint! Det består av en ljust grön bas med grönt, blågrönt och svart glitter samt en del holoskimmer. Det var lite tjockt att måla med, som många glitterlack. Jag behövde tre lager för att få det täckande. Det var hyggligt jämnt efter bara ett lager Seche Vite och två lager gjorde det helt slätt. Tyvärr chippade det rätt rejält efter bara ett dygn, men det kan ha att göra att jag var ute och vandrade med några vänner (tre mil på två dagar) och friluftsliv brukar inte riktigt vara kompatibelt med tjusiga manikyrer… Riktigt vackert är det i alla fall, särskilt i solen när holoskimret kommer fram!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Smitten Polish I Want It Now is another really nice green glitter. This one consists of green, blue-green, black glitters and holo shimmer in a light green jelly base. I needed three coats for full coverage, and it was a bit thick to apply (like many other glitters) It was reasonably smooth after one coat of Seche Vite, but it needed two to be completely smooth. Needless to say, I really liked this one!

Publicerat på juli 10, 2013, i Glitter, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i grönt, Smitten Polish/Dreamland Lacquer. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Det här är kanske mitt favoritlack i grönt. Jag älskar det hejdlöst. Använder det dock mestadels som layeringlack.

    Gilla

    • Det kan nog vara lite bättre så, jag tycker det blir en liten aning för mörkt på egen hand. Men det är galet vackert! (Och det var ju dina bilder som fick mig att köpa det, tack för det!)

      Gilla

  1. Ping: ILNP Contraband | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: