Zoya Beatrix

Jag är ju ingen stor strukturfanatiker, så jag har inte köpt så många strukturlack. Det här lånade jag av en kollega, bara för att testa det, och jag hade faktiskt glömt bort det när jag hittade bilderna… Beatrix är från Zoyas Pixie Dust sommarkollektion. Det är riktigt knalligt apelsinorange, vilket ju är sjysst så här års, men av någon anledning blev jag inte så kär i det ändå. Jag vill minnas att det var utmärkt att måla med men krävde tre lager för att täcka och torkade ganska långsamt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI had actually forgotten about this polish until I found these pictures in my folder… It is not mine, I have borrowed it from a colleague, and I am not that in love with it. It is from Zoya’s summer Pixie Dust collection, and it is extremely orange, which should be good, but for som inexplicable reason this just didn’t steal my heart. The formula was nice, it took three coats for full opacity, but it dried quite slowly.

Publicerat på juli 9, 2013, i Naglar i orange och korall, Strukturlack, Zoya. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. alldeles för mycket apelsin, både färg och yta…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: