Emily de Molly Black Forest

Det här var det rätt länge sedan jag bar, men jag har faktiskt skrivit lite om det så det gör inget att jag har glömt bort hur det var! På bilderna har jag två lager av Black Forest över ett lager A-England Camelot (svart krämlack). I flaskan ser det ut som att Black Forest har en svart bas, men den är så transparent att den knappast går att få täckande på egen hand. Glittren är också så glesa att det nog skulle kräva orimliga mängder lager för att få dem att bilda ett täckande lager. Här har jag som sagt två lager och det är väl ganska lagom om man vill ha det som ett effektlack. Egentligen hade det kanske räckt med ett lager glitter, men jag ville ha lite mer. Ni kan se på bilden av swatchstickan hur det ser ut efter ett respektive tre lager.

Det var (som ni kan se) svårt att fördela glittren jämnt på naglarna, men annars var det rätt bra att lacka med. Efter två lager Seche Vite var det i princip helt slätt.

Jag var inte överförtjust i det här. Det är fint, men inte fantastiskt och på lite håll ser det mest ut som svart som glimmar lite i grönt.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

As you can see on the swatch stick, this polish needs some underwear. I have painted one coats to the left and three to the right. When I wore it I had two coats over one coat of a black creme (A-England Camelot). It was a little tricky to get the glitters evenly distributed, but otherwise the formula was fine. I needed two coats of Seche Vite for a smooth finish. I liked this, but I am not in love. It is nice, but not fantastic. On a distance it mostly looks like a block polish that glimmers in green.

Publicerat på juli 11, 2013, i A-England, Emily de Molly, Glitter, Naglar i grönt, Naglar i svart. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om det här lacket. Egentligen gillar jag inte så pass mörka lack men samtidigt finns där något som lockar mig!

  Gilla

 2. Jag tycker det var snyggare på håll än nära. Kanske just för att det ser ut som svart som glimmar i grönt 🙂

  Gilla

 3. Detta såg fint ut! Känns som ett sånt höstigt lack, det är ett fint djup i det.

  Gilla

 4. Jag tycker det är väldigt fint!

  Gilla

 5. Jag har gjort en kylskåpsmagnet med mitt men inte burit det själv, på naglarna, än.

  Gilla

 6. Alexandra: Ja, jag är inte helt förförd själv, men det glittrar ju fint.

  Little Miss Nailpolish: Det håller jag helt med om, det blir lite läckert på håll.

  Gelic: Jo, det är det ju. Undrar om det skulle vara fint i en jellymacka…

  Lacky Corner: Kul!

  Sminkan: Det låter snyggt, jag kanske också ska göra lite nagellackskylskåpsmagneter!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: