Bloggträff med Goodpr

I tisdags var jag på en jättetrevlig bloggträff med Goodpr. Vi var ca 20-25 bloggare som sågs på Clarion Hotel Sign i Stockholm och bjöds på gott vin, godis och en massa info om nyheter i från många olika håll – såväl två nya kollektioner från OPI såsom hårvård, godis och viner. Jag träffade med Lina på Make It Fab, som jobbar på samma ställe som jag så vi känner varandra sedan tidigare, och hade sällskap dit med hennes bloggkompisar Tina (Beleza), Sanna (Purity) och Desiree (Fröken Rosa). Väl där träffade vi en massa andra bloggare och tog hissen upp till nionde våningen till ett rum med en tjusig vy över Stockholm. Ulrika och Jovana från Goodpr presenterade de olika nyheterna och vi gnaskade godis, drack vin, snackade och hade allmänt jättetrevligt! Stort tack till Goodpr för att jag fick komma! Det var himla kul att få tillfälle att lära känna lite fler bloggare under lite mer avslappnade former.

DSC07604Härligt fruktfat! Snackstallriken var inte illa den heller…

DSC07607Vin som är framtaget i samarbete med Kajsa Bergqvist (som tydligen är utbildad sommelier, det hade jag ingen aning om). Det var riktigt gott, men kanske lite för kärvt för att passa så bra ihop med godis… 😉

DSC07608

DSC07625Skojig nyhet – Bag in (Cook) Book, dvs en vinbox inramad av en kokbok med recept av en stjärnkock (Fredrik Eriksson) som jag visserligen inte hade hört talas om tidigare, men eftersom jag har noll koll på kockar så det är kanske inte så konstigt. Det var ett väldigt gott vin i alla fall, mycket smakrikt och runt i smaken. Det kommer jag nog att beställa hem (det finns bara i beställningssortimentet på Systemet än så länge.)

DSC07609Det mest intressanta, förstås – de nya kollektionerna från OPI! Först ut var den nya Soft Shadeskollektionen Muppets Most Wanted, som görs i samarbete med den nya Mupparnafilmen som kommer i vår. Kollektionen släpps vecka 14, alltså i början av april och innehåller en del fina glitter, några ljusa krämlack (inte min kopp te, kanske), ett duokromt lack, ett effektlack och ett klarblått lack. Ovanligt skojig för att vara en Soft Shadeskollektion! (Mer bilder kommer snart, jag har swatchat upp båda kollektionerna på stickor, men det blir ett separat inlägg.)

DSC07610Den andra kollektionen var en glitterkollektion – Spotlight on Glitter, som kommer vecka 16 (mitten av april). Och glitter är ju aldrig fel, även om jag kanske har rätt många redan! Tyvärr ville inte den här bli fotad, så bilderna är sisådär, men den består av sex glitterlack i ljusare rosa, knallrosa, silver, guld och roseguld. Fina!

DSC07613

DSC07614

Ulrika berättade även om att OPI kommer att släppa ett eget glitterunderlack, Glitter Off. Det påminner mig ärligt talat rätt mycket om trenden att ha utspätt trälim som underlack för att kunna skala av glitterlack. Det luktade faktiskt lite trälim också för den delen… Jag är lite tveksam till såna här underlack. Jag har visserligen bara provat trälim och Nail Pattern Boldness Glitter-A-Peel, men min erfarenhet är att det är svårt att hitta en bra mellannivå där lacket sitter så länge man vill ha kvar det och sedan är lätt att skala av. Antingen hoppar hela nagellacket av i ”lösnaglar” några timmar efter applikation eller så sitter det så pass att man får pilla ihjäl sig för att få bort det. Men det kanske är något trick som jag inte har lärt mig… Jag kör nog vidare med Picture Polish Revolution som underlack och foliemetoden för att få bort mina glitterlack.

DSC07622

DSC07630Jovana berättade om hårvård och oljor från Nashi och Vision haircare. Jag är väl inte så jätteinne på sånt, men det var lite kul. Mitt hår får mest vara i fred och bete sig som det vill. (D v s det hänger rakt ner om jag inte flätar det eller dyligt. Det går inte att locka eller försöka få någon volym i.) Så det blir bara schampo och hårinpackning (som jag använder som balsam, annars blir det tovigt) som går åt.

DSC07632Den här hudoljan från Nashi var det många som gillade, inklusive undertecknad. Den gick väldigt fort in i huden, som blev jättelen, och luktade gott. Den skulle jag gärna testa – ska se om jag får tag på den någon gång!

DSC07641

Den här stylingkrämen, eller vad man nu kallar det, från Vision Haircare är jag också lite nyfiken på. Den ska göra att håret upplevs som tjockare, och pr-tjejerna var väldigt entusiastiska. Eftersom jag har sånt där svenskt hår som hänger rakt ner vore det kul att testa. Mitt hår är väl inte så tunt egentligen, men det är svårt att få mer volym i det. Jag har t o m tuperat det våldsamt någon gång bara för att upptäcka att det blev platt och rakt igen efter en kvart ungefär… Men man ska inte klaga, det är i alla fall lätt att reda ut. Teflonhår… 🙂

DSC07634Mer viner – Ulrika berättade om nya viner som hette My Darling, som finns i rött, vitt och rose. De var helt ok, fast Bag In (Cook) Book var godare!

DSC07642En annan grej, som väl kanske är lite indirekt skönhetsrelaterad, är en slags hållningsele från Hälsovästen som de visade olika typer av. Det är som en sele som man kan ha under kläderna eller över (beroende på modell) och som håller tillbaka axlarna och ger en bättre hållning. Jag fick med mig en av typen Active hem och har testat den på jobbet i några dagar. Eftersom jag sitter mycket vid datorn drar jag fram axlarna en del, och det är faktiskt riktigt skönt att få lite hjälp att hålla dem i rätt läge. Jag ska testa den ordentligt och sedan skriva lite mer om den.

DSC07646Mer nagellack! Vi fick titta på kromlacket OPI Push and Shove, som släpptes med Gwen Stefanikollektionen. Jag lyckades tigga till mig ett ex också (det fanns inte så det räckte till alla), så nu har jag det på tassarna och det är jättefint! Bilder kommer snart! Det säljs i duopack med underlacket Lay Down That Base, som ska användas under för att få den rätta kromfinishen.

DSC07652Det informerades också om godis från Lakrits by Johan Bülow. Eftersom jag verkligen inte gillar lakrits smakade jag inte, men de som gjorde det sa att det var väldigt gott!

DSC07654Och så godis från Pingvin – mer i min smak!

DSC07655

Publicerat på februari 8, 2014, i PR-relaterat. Bokmärk permalänken. 9 kommentarer.

 1. Bara lite avundsjuk 😉

  Gilla

 2. Jag kan ju aldrig gå på såna där event…. Så sorgligt, jag hade velat träffa dig.

  Gilla

 3. daPerley: Om det är någon tröst så förstår jag inte riktigt varför jag blir inbjuden. Jag har ju inte jättemånga läsare direkt… Du kommer säkert få inbjudningar också så småningom!

  Sminkan: Ja, det är jättetråkigt! Jag vill träffa dig också! Jag var den enda nagelbloggaren där, och det var lite synd. Jag har rätt dålig koll på sminkbloggar, så även om det var kul att träffa sminkbloggarna så var det lite tråkigt att inte få träffa de bloggare som jag ”känner”!

  Gilla

 4. Där hade man ju gärna varit 🙂

  Gilla

 5. Mycket fint. Fruktfatet såg väldigt smaskigt ut åxå 🙂

  Gilla

 1. Ping: OPI Muppets Most Wanted och Spotlight on Glitter | Nageldraken

 2. Ping: OPI Push and Shove (jämförelse med Layla Black as Ebony) | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: