OPI Muppets Most Wanted och Spotlight on Glitter

Här kommer lite preliminära bilder på de två nya kollektionerna från OPI som jag fick på bloggträffen i tisdags. Det kommer att ta ett tag att använda alla de här lacken, så ni får flaskbilder och bilder på swatchstickorna så länge.

Here are some preliminary pictures of the two new OPI collections that I got on the blogger meeting last Tuesday. It is going to take me a while to use all these polishes, so you’ll have to make do with bottle pictures and pictures of swatch sticks for the time being…

DSC07683

Muppets Most Wanted – vårens Soft Shadeskollektion (som dock innehåller ett klarblått lack, men jag är inte den som klagar!). Den kommer i butik vecka 14, dvs i början av april.

Muppets Most Wanted – this year’s Soft Shades collection (even though there is a bright blue in the mix, but I’m not complaining!). It will be released in the beginning of April.

DSC07678

DSC07676 Spotlight on Glitter, en kollektion med sex glitterlack. Inte illa för en glitterjunkie som jag! Den här kommer i butik under vecka 16 (mitten av april).

Spotlight on Glitter, a collection of six glitter polishes. Not bad for a glitter junkie like me! It will be released in the middle of April.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAlla lacken jag fick på bloggträffen på stickor. Muppets Most Wanted till vänster, Push and Shove (från Gwen Stefanikollektionen) i mitten och Spotlight on Glitter till  höger. För en del av lacken har jag målat halva stickan svart för att lacket ska komma mer till sin rätt. Push and Shove har jag hunnit få på tassarna, så det kommer ett eget inlägg om det snart.

All the polishes I got at the blogger meeting on swatch sticks. Muppets Most Wanted to the left, Push and Shove (from the Gwen Stefani collection) in the middle and Spotlight on Glitter to the right. I painted half of the stick black for some of the polishes to make the polishes more visible. I have already worn Push and Shove, so that has its own post.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMuppets Most Wanted.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASpotlight on Glitter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANärbild på hälften av lacken i Muppets Most Wanted:

Chillin’ Like a Villain – ljust persikofärgat krämlack. Tja… lite trist, tycker jag nog.

I Love Applause – bäbisrosa krämlack. Jag tror inte jag behöver kommentera det här. Ni som har följt mig ett tag vet vad jag tycker om rosa. 😛

Int’l Crime Caper – effektlack. På egen hand är det bara lite skimrigt i blått, men över svart blir det lila med blått skimmer, riktigt fint.

Kermit Me To Speak – duokromt skimmer som skiftar mellan rosa och guld. Skiftningarna är dock ganska diskreta så jag är inte direkt hänförd.

 

Close-ups of half of the Muppets Most Wanted polishes:

Chillin’ Like a Villain – light peach creme. Kinda dull if you as me… 

I Love Applause – baby pink creme. Not my cup of tea.

Int’l Crime Caper – transparent effect polish. On its own it is just a pale blueish shimmer, but over black it turns to a very nice purple with blue shimmer. 

Kermit Me To Speak – duocrome pink to gold shimmer. The shifts are quite discreet, so I am not thrilled even though it is nice. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAndra halvan av Muppets Most Wanted:

Gaining Mole-Mentum – oregelbundet glitter i silver, rosa och guld i en ofärgad bas. Ganska roligt och originellt! Det här är ett lager. Det kanske går att få det täckande på egen hand, men jag tror inte det skulle bli så snyggt.

Muppets World Tour – smått glitter i vitt, silver och lite guld och lite större glitter i blått och rosa i en klar bas. Det här är tre lager, så det är tätt nog att täcka på egen hand. Jag gillar det här! Det är knasigt och lite udda.

Let’s Do Anything We Want! – små svarta, vita och rosa glitter samt stora matta vita glitter i en klar bas. Ett lager på stickan. Det kan nog gå att få täckande om man är lite envis. Konstigt nog är jag lite förtjust i det här fast det är rosa. Jag vet inte vad som har hänt, jag kanske har blivit lite tillvand. Jag tänker att det skulle kunna vara snyggt i en glittergradient över svart.

Miss Piggy’s Big Number – varför är inte det här grisrosa? Det borde det vara. Men tja, jag gillar ju blått mer, så jag är glad ändå. Det är väl ett ganska vanligt blått skimmerlack. Inte unikt (liknar t ex OPIs Blue My Mind), men fint ändå.

 

The other half of the Muppets Most Wanted:

Gaining Mole-Mentum – irregular glitter in silver, rose and gold in a clear base. Funny and original! This is one coat. I think you can get it opaque on it’s own, but it would probably be mostly messy, so I think it is better used for layering.

Muppets World Tour – small glitters in white, silver and a little  gold combined with medium blue and pink glitters in a clear base. This is three coats, so it can be opaque on its own. I like this one, it is slightly weird and I haven’t seen anything like it before.

Let’s Do Anything We Want! – tiny black, white and pink glitters and large white squares in a clear base. This is one coat and I think it would be possible to get it opaque.

Miss Piggy’s Big Number – a bright medium blue with a very, very discreet dark blue shift. Nice, but not unique. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHälften av Spotlight on Glitter:

Rose of Light – smått roseguldigt prismatiskt glitter och medelstora prismatiska fyrkantiga glitter i en klar bas. Ett lager. I flaskan ser man att det är rosefärgat, men det är svårt att se på stickan. Där ser det mest fint och glittrigt ut i största allmänhet.

You Pink Too Much – små silverfärgade prismatiska glitter och medelstora rosa hexglitter i en klar bas. Ett lager. Tro det eller ej, men jag är lite småförtjust i det här också. Det verkar om att jag klarar rosa bättre när det är glitter och inte ett enfärgat lack…

I Reached My Gold! – små och medelstora silverfärgade prismatiska hexglitter och stora hexglitter i guld i en klar bas. Ett lager. Det här är nog min favorit! Den är definitivt unik i min samling och jag gillar blandningen av silver och guld. De stora hexglittren verkar inte krulla sig, vilket jag var lite rädd för när jag såg det i flaskan. I alla fall var det inget problem när jag lackade det på stickan.

 

Half of Spotlight on Glitter:

Rose of Light – small rose prismatic glitters and medium prismatic square glitters in a clear base. One coat. It looks more rose coloured in the bottle that on the stick.

You Pink Too Much – small silver prismatic glitters and medium pink hexes in a clear base. One coat.

I Reached My Gold! – small and medium silver prismatic hex glitters and large gold hex glitters in a clear base. One coat. This is definitely my favourite of them all! It is unique and I like the mixture of silver and gold. The large gold hexes did not have any tendencies to curl when I painted my stick at least, so they are probably flat on the nail as well.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAndra halvan av Spotlight on Glitter:

Blush Hour – rosa och lila glitter i olika nyanser i en svagt rosa bas. Det här är tre lager. Jag är inte helt avig till det fast det är rosa, det är tillräckligt mycket glitter för att jag ska tycka att det är ok, men det verkar vara en överlacksgnaskare av rang! Det här är med ett lager tjockt överlack och det syns inte att det är något på. Jag la sedan på ett lager överlack till, men det är fortfarande rätt ojämnt.

Chasing Rainbows – mångfärgat hexglitter i olika storlekar  i en klar bas. Ett lager. Det här är lite av en remake på Rainbow Connection från Muppkollektionen 2011, som blev väldigt eftertraktat och är svårt att få tag i numera. Jag måste väl erkänna att jag inte riktigt förstår grejen. Visst, det är ett coolt lack. Det är roligt. Men sååååå jättehäftigt är det väl inte?

Desperately Seeking Sequins – prismatiskt silverglitter i form av små strängglitter samt medelstora och pyttesmå hexglitter. Jag gillar ju prismatiska silverglitter, så det här går hem även om jag har ett antal liknande lack redan.

Jag tycker att de här kollektionerna är riktigt trevliga! Det finns en del riktigt skojiga lack, och jag är ganska sugen på att lacka med dem. Vad tycker ni? Vilka lack är ni mest nyfikna på?

 

The other half of Spotlight on Glitter:

Blush Hour – different colours of pink and purple glitters in a sheer pink base. This is three coats. It seems to be very hungry for top coat this one! 

Chasing Rainbows – multi coloured different sized hex glitters in a clear base. One coat. This is supposed to be similar to Rainbow Connection from the Muppets collection of 2011.

Desperately Seeking Sequins – prismatic silver glitter containing small string glitters and medium and tiny hexes. Very nice and glittery, but I already have many similar polishes. 

I really like these collections, there are a lot of nice polishes in them! What do you think? Which ones do you like the most?

 

Publicerat på februari 9, 2014, i Duo- och multikromatiska lack, Glitter, OPI. Bokmärk permalänken. 9 kommentarer.

 1. Ska bli kul att se swatcher på dom här. Miss Piggys big number ser ju riktigt läcker ut.

  Gilla

 2. Såg ut att vara många godbitar där

  Gilla

 1. Ping: OPI: Warm Me Up and L.A.M.B. (plus artwork bonus) | Pocket Money Polishes

 2. Ping: United in Pink: OPI Suzi Has A Swede Tooth och Let’s Do Anything We Want! | Nageldraken

 3. Ping: Kiko 255 och OPI Desperately Seeking Sequins | Nageldraken

 4. Ping: ABC Challenge 2016 (B): OPI Blush Hour | Nageldraken

 5. Ping: ABC Challenge 2016 (K): OPI Kermit Me To Speak | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: