Kiko 255 och OPI Desperately Seeking Sequins

Jag köpte lite Kikolack när jag var i Rom i påskas, och här är ett som tyvärr inte riktigt levererade. Det är ett mörkt blålila lack med prismatiskt glitter som ser asläckert ut i flaskan, men tyvärr följer inte så mycket av glittret med till nageln. Det var helt ok att applicera i alla fall, lite åt det rinniga hållet, men helt ok, och det räckte med tre lager.

Eftersom jag led lite brist på bling bättrade på det med en snabb och slarvig glittergradient med OPI Desperately Seeking Sequins från 2014 års Mupp-kollektion. (Jag har fått det som pressprov.) Det visade sig vara ett mycket bra gradientlack eftersom det är fullt med smått glitter, närmare bestämt prismatiska silverglitter av olika slag – små stavar, medelstora hexglitter och små hexglitter – i en klar bas.

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

I bought some Kiko polishes when I was in Rome this Easter, but this one didn’t really deliver. It is a dark bluish purple with a lot of prismatic glitters, that unfortunately aren’t that visible on the nail. Application was ok, if a little on the runny side, and three coats were enough for full opacity.

Since I suffered from lack of bling, I added a quick and sloppy glitter gradient with OPI Desperately Seeking Sequins from the Muppet collection from last year. (It was given to me as a press sample.) It turned out to be a very good glitter to use as a gradient since it is very dense. It contains prismatic silver glitters of different kinds – small bars, medium hexes and small hexes – in a clear base.

Publicerat på september 8, 2015, i Glitter, Holografiska/prismatiska lack, Kiko, Naglar i lila, OPI och märkt , , , , , . Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

  1. Jag tycker det ser jättefint ut!

    Gilla

  2. Jag som älskar lila tycker ju såklart att det här ser helt otroligt snyggt ut

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: