Indigo Bananas Color of the Fire (HOLO)

Yay, nu har jag kommit igång med bloggandet igen! 🙂

Det här är faktiskt det senaste lacket jag bar – och det var i mitten av juli – men imorgon ska jag nog våga lacka igen! Jag hade egentligen inte tänkt lacka då eftersom min nagellossning inte var helt utväxt, men Karin var på besök från USA och hade med sig en bunt lack hon hade mulat till mig och det här, som var hennes eget, bara för att jag skulle få titta på det. Frestelsen blev för mycket för mig, så jag lackade med det. Tre lager krävdes för att få det täckande och det var lätt att hantera. Det är också riktigt, riktigt läckert! Det är multikromatiskt på riktigt – det är svårt att ens säga vilka färger som är i det eftersom det är ungefär alla man kan tänka sig – och som grädde på moset är det också holografiskt.

Tyvärr fick jag återfall av nagellossningen efter att jag bar detta, så det var väl ingen bra idé ändå, men tja. Det är ett bra läckert lack ändå!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Yay, I’m getting the blogging going again! 🙂

This is actually the latest polish I wore – and that was in the middle of July – but tomorrow I’ll actually try polishing my nails again! 🙂 I had not really planned to polish them when I wore this since my onycholysis hadn’t really grown out yet, but Karin was coming home from the US for a visit and brought with her a bunch of polishes she had muled for me and also this, which is her own, but which she correctly assumed that I would want to take a look at. The temptation got the better of me and I slapped it on. And it is gorgeous! It is a true multichrome – I can’t even say what colours are in it since it seems to be every colour imaginable – and to top it of it is also holographic! It took three coats to get it opaque and it was easy to apply.

Unfortunately my onycholysis came back after wearing this, so it wasn’t really a good idea anyways, but well… It is an awesome polish anyways!

Publicerat på september 5, 2015, i Duo- och multikromatiska lack, Holografiska/prismatiska lack, Indigo Bananas, Naglar i grönt, Naglar i guld och gult och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Sjukt snyggt lack! Borde kanske testa lite Indigo Bananas-lack.

    Gilla

  2. Vilket annorlunda lack! Gillar det 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: